Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Social media fotoshoot Cynthia Kloosterman in Harderwijk

Oh lekker hoor!! Van bijna een jaar geleden alweer, maar toch nog even lekker bloggen nu het iets rustiger is :) Inmiddels ook net weer een hele nieuwe toffe shoot met Cynthia en Noël mogen maken. En ook hier viel alles weer zo lekker op zijn plek…. mochten we gewoon vertrouwen op de omgeving, de vide en elkaar!! Zo ontzettend tof als er die magische flow is. Die ontstaat als ik gewoon helemaal lekker mezelf kan zijn in de shoot en de ander dat ook is…. Als ik erop mag vertrouwen dat wat ik zie en voel klopt en ik dat heerlijk op mijn eigen manier vast mag leggen. En dat kan dus met deze twee!! Omdat ze heel goed weten waar ze voor staan, wat ze willen uitstralen en belangrijk vinden… dat gaat dan zo automatisch. Lafit :)

Cynthia is een ontzettend energieke coach die vooral het vuurtje in vrouwen weer laat branden, daar is ze echt fantastisch in! En Noël doet haar branding en daarmee ook meteen de styling van de shoot. Daarbij houdt ze heel fijn de grote lijnen qua vormgeving en creatieve uitstraling in de peiling. Zo fijn samenwerken met deze enorme profs… Vooral omdat ze beiden zo intuïtief zijn… en dan bedoel ik ook echt ZIJN… tweede natuur… ongemerkt…. I want more haha!!!

Haar en visagie werd gedaan door Wouter van Schaaijk

branding fotografie Cynthia KloostermanPin ITportret fotograaf Walhalla HarderwijkPin ITsocial media fotoshoot op locatiePin ITsocial media fotoshoot op locatiePin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITsocial media fotoshoot op locatiePin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITsocial media fotoshoot op locatiePin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITportret fotograaf Walhalla HarderwijkPin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin IT

branding fotografie Cynthia KloostermanPin IT

social media fotoshoot op locatiePin ITportret fotograaf Walhalla HarderwijkPin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITsocial media fotoshoot op locatiePin ITportret fotograaf Walhalla HarderwijkPin ITportret fotograaf Walhalla HarderwijkPin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin ITbranding fotografie Cynthia KloostermanPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email
 • april 3, 2020 - 6:47 pm

  Miriam - Hi Saskia, wat maak je geweldige foto’s zeg. Mocht je weer aan de slag kunnen (je werkt nu ongetwijfeld niet ivm Corona vermoed ik?) dan verneem ik graag de opties & tarieven voor een branding/social media shoot.

  Hartelijke groet,
  Miriam HekkerReplyCancel

  • april 4, 2020 - 6:34 pm

   SBF - Wat een ontzettend leuk bericht!!Bedankt voor je enthousiaste complimenten!

   Ik stuur je graag info voor een shoot tzt.

   Hele hartelijke groet,
   SaskiaReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*