Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Fotografie website branding Koos van Plateringen

Koos van Plateringen

Zo tof om te zien wat hij allemaal in zijn werk heeft bereikt en al allemaal heeft gedaan. Vooral bekend van achter de desk bij Shownieuws Talpa, maar ook zoveel mooie reportages gemaakt. Van Eurovisie songfestival, tot interviewen van veel bekende Nederlander, maar ook alle verslaglegging in LA rond de dood van Michael Jackson destijds. En dan is het niet alleen het presenteren van dat item, maar ook het nieuws boven water krijgen, op de juiste plekken zijn en alles achter de schermen. En nu mag dat alles samenkomen in een programma wat hij zelf mag maken en waarin hij gaat interviewen. Kan me nu al verheugen op de verhalen die hij daarmee zal gaan vertellen/ brengen!

Maar bovenal heel mooi om te zien wat hij op persoonlijk vlak allemaal heeft bereikt, overwonnen, doorleefd… Hij wil alles uit zijn leven halen, op een manier waarop hij echt openstaat voor het leven; emoties en andere mensen. Zonder zich ergens achter te verschuilen of te verdoven. Bijzonder in deze tijd en daarom super inspirerend voor mij!!

Voor zijn website gingen we op pad om foto’s te maken op verschillende plekken en met verschillende bezigheden uit zijn leven. Superleuk om samen te doen! Thanks Koos, voor de leuke dag en opdracht!

Koos van Plateringen TalpaPin ITbranding fotografie websitePin ITbranding fotografie websitePin ITportet fotograaf Amsterdam BreukelenPin ITportet fotograaf Amsterdam BreukelenPin ITKoos van Plateringen TalpaPin ITKoos van Plateringen fotografie websitePin ITbranding fotografie websitePin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*