Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Saskia

Ken je dat? Die momenten met je kinderen of met je lief? Momenten die je heel diep wilt inademen en vasthouden voor altijd? Precies daarom hou ik zo van foto’s!

Ik maak dan ook ontzettend graag foto’s van mijn eigen schatjes om die momenten en fases van ons leven zo voor altijd te kunnen blijven koesteren. Zo blij kan ik daarvan worden.

Maar niet alleen van foto’s van mijn eigen gezin. Ik heb heel fijn en dankbaar werk waarin ik dit ook mag doen voor anderen.
Even een kijkje in andermans leven… Om vast te mogen leggen hoe mooi dat is. Jou! En je dierbaren.

Jouw wereld door mijn lens…

 

SBF website_0014Pin IT

SASKIA IN HET KORT

Ik hou van het leven…
Van blote voeten in het gras,  languit met mijn drie schatten op de bank op zondagmiddag,  een glaasje bubbels of een cocktail,  mensen om me heen,  alsof-kopjes thee drinken met Dani van 2,  de wind door mijn haren,  heel hard zingen en dansen met mijn stoere Jayden van 6 en… thee met chocolaaaa, liefst elke dag :)

Een Bourgondiër,  creatief-chaotisch (ja dat schijnt bij elkaar te horen :D),  doorzetter,  al samen met Armijn sinds de middelbare school  :)  en happily married, tja een sucker for… love…

 

Wil je ook een (beeldend) kijkje in mijn leven? Volg me dan gerust op Facebook of Instagram, leuk! (zie rechtsboven in het menu)
Check bijvoorbeeld mijn #100happydays challenge op instagram, echt een aanrader; even lekker focussen op al het mooie in je leven. En ja… dat zijn dus echt juist de hele kleine dingen (en mensen haha).