Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Pure . loving . caring . lifestylefotografie

 

PURA VIDA!

Dat is waar voor mij fotografie om draait.

Het leven… heel puur, heel simpel…

 

PUUR EN MET EMOTIE

Want het leven, gewoon zoals het is, heeft zoveel moois in zich. Dus als jij vooral jezelf bent en geniet van de mensen om je heen, dan leg ik jullie vast in die eigen mooie wereld.

Die twinkels in je ogen, die speciale lach, de manier waarop je haar zo stevig vasthoudt… Een mens die kracht of juist kwetsbaarheid uitstraalt.
Dat maakt jou jou… Dat maakt jullie zo leuk samen, of jou zo uniek. En juist dat wil ik voor jullie vastleggen!

Kijken, observeren, ik laat het allemaal voor mijn neus gebeuren. Ik geniet van dat wat is en zet het om in een beeld. Een beeld om voor altijd te bewaren.

Hier en daar zal ik wat sturen, maar net genoeg dat het puur en ontspannen blijft.

 

FOTOGRAFIE OP LOCATIE

Ik fotografeer op locatie. Dat werkt inspirerend maar vooral heel ontspannen en dat zie je terug in de foto’s. Het gevoel te worden gefotografeerd is minder aanwezig, het gaat wat losser. Voor kinderen echt spelenderwijs. Doordat we meer de ruimte hebben is er ook meer variatie mogelijk en het maakt de foto’s uniek.

Het mooiste licht voor mijn stijl van fotograferen is natuurlijk licht. Dat geeft dat pure en ‘uit het leven gegrepen’. Buiten is het daarom ideaal, maar ook ergens binnen op een plek waar voldoende daglicht is kunnen we prima uit de voeten.

Puur, authentiek en zonder poespas, dat is wat ik nastreef. Props en attributen die speciaal voor de foto worden aangerukt zal je daarom bij mij niet tegenkomen. Of het moet een favoriete knuffel van een kind zijn of iets wat echt bij je past.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op (info@saskiabeek.nl), leuk je te ontmoeten!