Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Lifestyle familie fotografie bij treinwagons – Amersfoort

Nog zo’n heerlijke familie! Tamara en ik waren vroeger collega’s en hebben nog wat contact via social media (thank Facebook for that! :)). Ik lees altijd met heel veel plezier de haar schrijfsels op facebook, alles wat zij en haar dochter meemaken en vooral hoe ze tegen dat alles aankijkt. Met heel veel humor en fijne zelfspot, altijd een dikke smile op mijn gezicht. Maar ook verdriet en de minder mooie kanten deelt ze. Powervrouw! Aanrader dus om eens met haar mee te lezen op Typisch Tam, verhalen van een super single lady en haar heerlijke meisje!

Hoe tof was het dat uitgerekend zij de shoot wonnen die ik met kerst weg gaf! En Tamara wist meteen…. hier ga ik niet alleen mijzelf blij mee maken maar ook mijn moeder. Voor oma’s niks mooier dan foto’s van kinderen en kleinkinderen :). Fijn op een stoere urban locatie in Amersfoort met treinwagons als achtergrond. Lekker genieten van elkaar, lol maken en mooie platen schieten maar!

Was heel erg leuk om ook de rest van de family te ontmoeten en je fantastische dochter! You totally rock!

Portret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITstoere portet fotografie AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin ITLifestyle familie fotoshoot AmersfoortPin ITPortret fotograaf op locatie AmersfoortPin IT
Tags:

  • Stoere familiefotografie
  • Lifestyle fotografie op locatie
  • Urban portretfotografie
  • Fotograaf Amersfoort en Harderwijk
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*