Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Lifestyle fotografie Harderwijk – pure momenten

Oke 1 geposeerde foto waarbij we in de camera kijken voor oma…. maar de rest van de foto’s dat moeten juist mooie momentjes zijn van ons gezin. Om te bewaren voor later, om te kunnen voelen hoe het was. Dat was de vraag van Tessa toen ze mij benaderde voor een fotoshoot doen. Daar word ik natuurlijk helemaal blij van.
Hoe fantastisch is het ook als je dat als mama ziet! Dat dat de dingen zijn die voor nu, maar ook voor je kinderen voor later geweldig zijn als herinnering. Heel tof dus om dat in beeld te mogen vangen.

Gewoon fijn thuis, hun eigen fijne plek! En wat een plek… lekker licht, mooi ingericht, alles op elkaar afgestemd. Ook qua kleding, mooie kleuren, mooie outfits. Dat je denkt jeetje fijne vormgeving, daar zou je iets mee moeten doen. En dan blijkt dat ze dat ook doet haha. Tessa is project manager bij Commplot, concept, branding en webdesign. Zeker even kijkje nemen op de website of instagram. Ze zijn heerlijk inspirerend.

Wat kan dit gezin genieten van elkaar. Mooi om te zien! Spelen, knuffelen, echte verbinding met elkaar. Papa gymleraar dus ja dan krijg je ook nog wat kunstjes op de bank. De energie en beweeglijkheid zit daardoor vast ook nog extra in de genen :) Daar ontbrak het namelijk zeker niet aan. Extra leuk voor de shoot.

Zulke foto’s wil jij toch ook? Wacht niet langer! Mail me op info@saskiabeek.nl, dan maken we meteen fijn een afspraak! Ja, doen! Leuk!

day in the life fotoshootPin ITfamilie portret fotograaf HarderwijkPin ITVan de Pol bl-7143Pin ITfamilie portret fotograaf HarderwijkPin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITday in the life fotoshootPin ITfamilie portret fotograaf HarderwijkPin ITday in the life fotoshootPin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITfamilie portret fotograaf HarderwijkPin ITday in the life fotoshootPin ITVan de Pol bl-7615Pin ITfamilie portret fotograaf HarderwijkPin ITstoere lifestyle fotografie thuisPin ITstoere lifestyle fotografie thuisPin ITstoere lifestyle fotografie thuisPin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITstoere lifestyle fotografie op locatiePin ITday in the life fotoshootPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*