Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Zeist – Kasteel Kerckebosch Nelson en Samantha

Bruidsfotograaf Zeist – Kasteel Kerckebosch

Bruiloft Nelson en Samantha
Dit keer mocht ik als bruidsfotograaf in Zeist aan de slag bij de bruiloft van Nelson en Samantha. Alles vond heel fijn plaats op 1 locatie: Kasteel Kerckebosch. Wat een prachtige en ontzettend fijne plek!
Wat ik heel speciaal vond was dat Samantha de dochter is van Ans, mijn oud-collega van de tijd dat ik nog secretaresse was. Ans is een hele lieve, warme vrouw en altijd geïnteresseerd in anderen. Extra speciaal om haar nu zo ontzettend te zien genieten met haar hele gezin en van haar dochter in het middelpunt. Ook heel bijzonder dat er familie en vrienden van Nelson vanuit de hele wereld over waren gekomen. Een heel mooi internationaal gezelschap, zo iedereen bij elkaar.

De twee meiden van Nelson en Samantha, Yonie en Nina waren voor de voorbereidingen bij hun mama op de kamer. Hele schattige jurkjes aan en ze voelden zich helemaal zelf de prinsessen-bruid :) Lekker rennen en dansen, best een beetje spannend allemaal. Saloua Cherrouda van Visazine deed voor hen allemaal het haar en voor Samantha ook de visagie.
Papa wist niet wat hij zag toen zijn drie mooie meiden (en de oma’s) van de fantastische trap in de hal van het kasteel naar beneden kwamen. Zo’n prachtig moment! Na de ontmoeting maakten me wat foto’s met het bruidspaar en gezin. Uiteraard ook met de grote trots van Nelson, een ferrari als trouwauto.

En daarna was het tijd voor de trouwceremonie. Samantha werd door haar vader weg gegeven terwijl via een live-verbinding op de laptop nog meer vrienden en familie meekeken vanuit diverse verre buitenlandse bestemmingen. Yonie en Nina als bloemenmeisjes om het plaatje compleet te maken. Al vond Nina het eigenlijk zonde van die mooie bloemblaadjes, dus die werden allemaal weer van de loper afgeplukt en in het mandje terug gedaan haha. Prachtige persoonlijke geloften werden afgelegd wat toch voor hele mooie extra emotie zorgt. De meisjes mochten ook als heuse getuigen tekenen en deden dat letterlijk met de tong uit de mond. Is natuurlijk ook een uiterst serieuze en precieze zaak. En papa had voor mama een ring, maar voor hun zelfs ook een armbandje.

En dan is er taart! En proosten! En vrienden met mooie verhalen en stikken van de lach om verhalen waarvan je eigenlijk dacht dat ze in het studentenhuis zouden blijven…. helaas :) Wat groepsfoto’s en voor mij alweer tijd om te gaan. Maar in Kasteel Kerckebosch werd er nog fijn gedineerd en gefeest en heel erg genoten van alle vrienden van ver en dichtbij die speciaal voor hen samen waren. Inmiddels woont dit heerlijke gezin in Californië. Home is where the love is. Wishing you so much love and happiness together!

 

Kasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITstoere trouwfotografiePin ITstoere trouwfotografiePin ITstoere trouwfotografiePin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITstoere trouwfotografiePin ITFerrari trouwautoPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITstoere trouwfotografiePin ITstoere trouwfotografiePin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITzusjes bruidsmeisjesPin ITzusjes bruidsmeisjesPin ITzusjes bruidsmeisjesPin ITzusjes bruidsmeisjesPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITFerrari trouwautoPin ITFerrari trouwautoPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin IT

Bruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin IT

bruidsmeisje bloemenmeisjePin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITgetuigenPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITbruiloft de kusPin ITtrouwringenPin ITzusjes bruidsmeisjesPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITgetuige huwelijkPin ITgetuige huwelijk akte tekenenPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITKasteel Kerckebosch Zeist bruiloftPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITFerrari trouwautoPin ITFerrari trouwautoPin ITstoere trouwfotografiePin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin ITBruidsfotograaf Harderwijk en ZeistPin IT

Tags:

  • Bruiloft Kasteel Kerckebosch Zeist
  • Bruidsfotograaf Harderwijk en Zeist
  • Haar en visagie: Saloua Cherrouda van Visazine
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*