Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Social media fotoshoot Tessa Karim

Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT
Pin IT

Afgelopen weekend met mijn zoon van 11 jaar een event van deze kanjer en haar bedrijf Common Ground mogen meemaken. Superfijn en bijzonder! Letterlijk common ground vinden, over elkaar leren, jezelf beter leren kennen… Met mooie vragen en gesprekken op zoek naar overeenkomsten en verschillen. Maar ook genoeg tijd voor sport en spel. Hij was zelf achteraf ook verrast hoe tof het was… ik moest hem er to be honest een beetje naar toe slepen :)

In januari deden we deze branding fotoshoot al om een lekkere serie foto’s te hebben voor haar social media en websites.

Tessa Karim is vooral een heerlijke energie! Lekker jeugdig en gek… hoe oud ze ook gaat worden denk ik :) Maar ook ruimte voor bezinning, zelfonderzoek, mooie gesprekken en een hele prettige coach.
Al deze facetten mochten dan ook terug komen in de fotoshoot op locatie die we deden.
Ze begon als bosnimf met een te gekke outfit en hoed! Daarna mocht het lekker nonchalant en in haar oude kloffie, die vervolgens word verruild voor haar indianenponcho met dito wijsheid en power :) Oh ja! En die klankschaal…. magisch zo midden in het mistige bos.

Oehhhhh echt een van mijn favorite shoots!!

Kan niet wachten om te zien wat voor mooie events ze nog allemaal gaat neerzetten!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*