Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Harderwijk – Bruiloft Mathilde en Robert

Bruidsfotograaf van Mathilde en Robert! Een heerlijk jong stel! Helemaal hoteldebotel verliefd :) Geweldig om hen samen zo de hele dag op wolkjes te zien. Hun huis net verbouwd en helemaal klaar om te settelen… dan is zo’n dag ook extra speciaal als startschot voor het echt samen gaan zijn.

De dag startte bij de ouders van Mathilde. De jurk hing naast een foto van een trouwfoto van hen van jaren geleden, zo leuk. De hele familie was er in de weer met allerlei voorbereidingen, mama hielp bij het aantrekken van de jurk. En dat alles op een heerlijk relaxte manier en alles onder controle.

Eigenlijk precies hoe ik de hele dag wel kan omschrijven en wat dit mooie bruidspaar op hun trouwdag ook uitstraalde. Stralend weer voor de loveshoot die we startten bij Kasteel De Essenburgh en vervolgden bij De Vischmarkt.

Trouwen in het Oude Stadhuis in Harderwijk onder veel bekijks. Vervolgens naar de Kerk, De Zaaier, voor de inzegening en kerkelijke trouwceremonie.
In Garderen bij Boerderij Het Molentje vond het trouwfeest plaats. In de super sfeervolle tuin werd geborreld met iedereen. Heel veel lieve vrienden en familie om hen heen. Super fijne sfeer! Terwijl het er voor mij op zat ging het genieten voor hen nog even door met een culinaire bbq en een feestje met muziek.

Heel heel veel geluk lieve mensen!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*