Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Portretfotograaf op locatie – lifestyle fotoshoot met Kees

Portretfotograaf op locatie 

lifestyle fotoshoot met Kees Kortmulder

Kees ken ik omdat hij coach is bij het jaarprogramma van 365 dagen succesvol waar ik aan mee doe. Een hele fijne coach! Hij heeft mij al tot vele mooie inzichten geïnspireerd en weet je net even een andere invalshoek te bezorgen. Maar bovenal… een hele fijne en warme persoonlijkheid!

Naast 365 dagen succesvol begeleidt hij ook andere mensen en ondernemers. Hij is een kei op gebied van social media, maar coacht ook mensen bij het vinden van hun dromen en geluk. Op zijn site nog veel meer informatie over een gelukkiger leven, maar ook mooie quotes en informatie over workshops, coaching en wandelsessies.

Wij gingen ook samen aan de wandel, op de zandverstuiving bij Hulshorst en Harderwijk. Altijd een heerlijke plek, voeten in het zand en genieten van al het pure om je heen. Ook duidelijk een plek waar Kees zich helemaal thuis voelt. Dat straalt dan ook heel ontspannen van de foto’s af die we maakten voor de website http://www.socialbusinesskees.nl En ondertussen hele mooie gesprekken, kan ook niet anders bij iemand waarbij het zo in de genen zit! Weer heel erg genoten.

Portret fotoshoot op locatiePin ITStoere portretfotografie Harderwijk HulshorstPin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITStoere portretfotografie Harderwijk HulshorstPin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITStoere portretfotografie Harderwijk HulshorstPin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITkees-kortmulder-lr-2734Pin ITStoere portretfotografie Harderwijk HulshorstPin ITStoere portretfotografie Harderwijk HulshorstPin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITPortret fotoshoot op locatiePin IT

 

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*