Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Boudoir fotografie in Amsterdam met zwangerschapsgloed

Boudoir fotografie in Amsterdam

Met 20 weken zwangerschap… Dan doe je toch een 20-weken echo? Ja, dat ook… Maar waarom geen shoot om je vrouwelijkheid en beauty te vieren? Hoe tof in die tijd waarin je die hele speciale zwangerschapsgloed hebt. Uiteraard voel je je ook kwetsbaar met je lichaam wat verandert, het speciale wat in je groeit. Dus je moet ook wel een power-vrouw zijn om dat gewoon te doen!
En dat is Britt! Zij wilde een mooi cadeau geven aan haar man en zo ging ik op pad voor boudoir fotografie in Amsterdam.  Een super leuke en gezellige shoot, gewoon bij haar thuis. Wel in ‘t geheim terwijl man-lief aan het werk was, want het moest een echte verrassing worden.

Lekker veel lol gehad, maar vooraf ook even goed doorgesproken wat haar wel en niet aanspreekt. Wat sexy genoeg is en wat te enz. En zo zaten we heel snel in het juiste sfeertje en hebben we deze hele fijne serie van haar kunnen maken. Wat is ze prachtig!! Op zoveel vlakken! En dat valt voor mij allemaal zo mooi samen in deze foto’s. Uiteraard blijven de extra sensuele foto’s for-his-eyes-only. :)

fotograaf Harderwijk en AmsterdamPin ITBoudoir fotografie AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk en AmsterdamPin ITBoudoir fotografie AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk en AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk en AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk en AmsterdamPin IT

Boudoir fotografie AmsterdamPin IT

fotograaf Harderwijk en AmsterdamPin ITBoudoir fotografie AmsterdamPin IT

Boudoir fotografie AmsterdamPin ITBoudoir fotografie AmsterdamPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*