Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Personal branding fotografie avondshoot op locatie Nicole

Een heerlijk, fijne zomeravond vorig jaar… helemaal de juiste vibe voor de personal branding fotografie van Nicole Kuperus. Warmte, natuur, enjoying life… want zo heb ik Nicole leren kennen. Een hele fijne, pure, mooie vrouw en als ik het inschat ook dito coach. Afgaande op de mooie gesprekken die we hebben gevoerd :)

We hebben samen al wat shoots gedaan, zo leuk! En bijzonder om dit dan ook te mogen blijven doen. Het begon met foto’s van haar privé leven, met zwangere buik en later ook met de inmiddels geweldige, prachtige puberdochter die daar in zat haha.
En nu ook shoots voor haar onderneming, want Nicole is voor zichzelf begonnen als Psych-K facilitator. Nog niet persoonlijk kennis met deze methode gemaakt, maar van wat ik hoor veelbelovend. Een hele snelle en effectieve manier om belemmerende overtuigingen (die stemmetjes in je hoofd die het je onbewust vaak zo lastig maken) om te buigen naar helpende. Daarbij worden de linker en rechter hersenhelft meer in balans gebracht (en daarmee gevoel en verstand).

Het allergrootste voorbeeld van succes hiermee is zijzelf. De laatste jaren heeft ze zoveel meegemaakt, zowel geestelijk als lichamelijk. En als ik dan zie hoe ze nu in het leven staat heb ik daar zo ontzettend veel bewondering voor. Een lange weg van persoonlijke ontwikkeling, haar mooie mindset. Heel inspirerend en ik zie dat ze daar zoveel anderen mee helpt en kan gaan helpen. Juist omdat ze als geen ander weet hoe je van ellende ook weer de weg naar geluk kan vinden, op allerlei gebied.

Wanneer gaan we weer shooten? Ik ben er alweer klaar voor haha. Heel veel succes met al het moois wat je doet. Check NPower Coaching vooral ook even!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*