Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Familieshoot hondenbos Harderwijk my sissie en haar lovelies

Hier heb ik zo van genoten! Lekker de natuur in. Naar een plek waar deze knappe family zelf ook heel graag komt en dan gewoon lekker lol maken met elkaar. Volgende keer gaat het hondje ook mee, maar voor nu even genoeg energie van deze boys en mam om te vangen op beeld :) Mijn stappenteller sloeg bijna op tilt haha.

Ik ben natuurlijk bevoorrecht omdat dit mijn kleine (haha) zussie is. Maar zeg nou zelf, de liefde spat hier toch van af! Ze zijn zo mooi samen! Helemaal trots op deze vier en ik kan wel blijven kijken naar de foto’s. Zo leuk om ook steeds allerlei bekende trekjes te zien bij bepaalde blikken of emoties… dan zie ik onze eigen kids erin terug, dan opa’s en oma’s, papa’s, mama’s, zelfs mezelf… Heel bijzonder gevoel lieve schatten en het was een super fijn middagje met elkaar. Love you sooo much!! En mega trots op jullie en hoe jullie het samen rocken for better and for worse!! You know why <3

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*