Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Newborn family lifestyleshoot – fotograaf Harderwijk

Newborn family lifestyleshoot – fotograaf Harderwijk

Van een bruiloft komt een… baby! :)

Vorig jaar mocht ik de bruiloft van Joyce en Pepijn fotograferen. Check vooral even HIER als je die nog niet hebt gezien! Nu een aantal maanden verder is Linne-Roos, hun kleine meisje wat toen al zo heerlijk mee genoot van alles, grote zus geworden!!
En wel een hele lieve en hele trotse. Zo mooi om een prachtgezin als dit zo te zien groeien met al de liefde en geluk wat ze in zich hebben. Dan voel ik me echt bevoorrecht om dat zo van de zijlijn mee te mogen maken en vast te mogen leggen.

Ook van deze shoot weer heel erg genoten. Gewoon lekker een ochtendje met hen door gebracht, hier en daar wat aanwijzingen en op zoek naar het mooiste licht in huis. Maar verder volgde ik hen gewoon lekker bij hun bezigheden, het spelen en het knuffelen.

Geniet lekker mee!

familiefotografie HarderwijkPin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITfotograaf HarderwijkPin ITnewborn fotograaf HarderwijkPin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITfotograaf HarderwijkPin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITfotograaf HarderwijkPin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITfotograaf HarderwijkPin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITfotograaf HarderwijkPin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin ITfamiliefotografie HarderwijkPin ITnewborn lifestyle fotoshoot op locatiePin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*