Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Magazine en branding portretfoto’s op locatie – Carmen

Een vrouw van de wereld, dat is wat je denkt en ziet als je Carmen ontmoet! Maar er gaat nog een hele andere wereld achter haar schuil.

Al meerdere mooie readings van haar mogen zien en horen tijdens demonstraties, maar ook persoonlijk. Carmen is medium en zit dit in voor ‘het lijntje naar boven’ maar ook om te kijken naar wie je bent als persoon.
Ook geeft ze les aan andere mediums, maar bijvoorbeeld ook aan mensen die hun intuïtie willen ontwikkelen. Ze heeft daar zelfs een heel mooi online programma voor.

Vorig jaar fotografeerde ik haar voor haar eigen Italiaanse magazine over intuïtie… Intuizione… dat klinkt zelfs nog mooier. Met dit magazine en alle demonstraties en workshops die ze in Italië doet wordt deze wereld ook daar meer bekend en geaccepteerd. Prachtig dus! Styling en sfeer van de fotoshoot deed Noel Straakenberg overigens. Superleuk om dit nu met z’n drietjes te doen!! Het magazine is ook door haar uitgedacht, heel mooi vorm gegeven.

Enjoy! Fijn veel expressie en meerdere kanten van Carmen!

lifestyle fotoshoot voor italiaans magazinePin ITpure portret fotografie HarderwijkPin ITbranding fotografie portet Carmen VreeburgPin ITlifestyle fotoshoot voor italiaans magazinePin ITbranding fotografie portet Carmen VreeburgPin ITbranding fotografie portet Carmen VreeburgPin ITlifestyle fotoshoot voor italiaans magazinePin ITpure portret fotografie HarderwijkPin ITpure portret fotografie HarderwijkPin ITbranding fotografie portet Carmen VreeburgPin ITbranding fotografie portet Carmen VreeburgPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*