Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

My Own Filo Branding fotografie

‘Let’s make all women blossom’ de missie van My Own Filo. Superleuk om te horen hoe het creatieve team van dit mooie bedrijf het voor zich zag om dat in beeld en sfeer te gaan vangen. Moodboards en website werden uitgedacht en voorbereid en als uitgangspunt gebruikt voor de fotografie.

Ik heb meerdere shoots mogen doen met het team en soms alleen met Jess, altijd bruist het dan van de creativiteit en good vibes! En dat werkt zo lekker aanstekelijk en fijn. Heerlijk werken als zij de styling al helemaal voorbereiden en terplekke komen we dan samen sparrend tot het eindresultaat. Wat ontzettend tof om dat destijds allemaal samen te zien komen in de website van My Own Filo. En die vibe die we voor ogen hadden knalt daar ook echt vanaf.

Zoek ook vooral hun podcast eens op, open en eerlijk, met en zonder experts, maar vooral met doel om seksualiteit, sensualiteit en vrouwelijkheid meer bespreekbaar te maken. En dat doen ze superleuk, alsof je gewoon even aanschuift bij een leuke vriendinnenclub :)

Nu al zin in de volgende shoots! Geeft altijd goede energie!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*