Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Moeder en dochter fotoshoot in Bussum – Nienke en Noor

Moeder en dochter lifestyle fotoshoot

Een paar maanden geleden was ik voor een middagje fotograaf in Bussum, bij Nienke en Noor. Een lifestyle moeder en dochter fotoshoot!

Noor was nog net 8, zo’n hele fijne leeftijd van zelf meer de wereld in maar het bij je moeder thuis ook nog heel lekker vinden :) Dat zie je ook helemaal terug in de foto’s die we maakten.
Gewoon lekker bij hen thuis, een fotoshoot op locatie. En de lifestyle aanpak; wel hier en daar geregisseerd, maar niet teveel en daarbinnen zoveel mogelijk lekker jezelf zijn en je eigen bewegingen maken.
Bij Nienke en Noor was het vooral gek doen en

heeeeel veel knuffelen! Ik hou er zo van :) Als ik dan zoveel liefde zie moet ik meteen denken aan mijn eigen kleine meisje waar ik zelf zo gek op ben!

Dit is toch goud waard? De liefde van moeder en dochter samen, die unieke band, vastgelegd om voor altijd nog weer beeld bij te hebben…. zo weer in die heerlijke momenten te kunnen stappen als je de foto’s jaren later bekijkt.

Prachtige vrouwen, groot en klein! Enjoy :)

Moeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITkinderportet fotograafPin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITkinderportet fotograafPin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITkinderportet fotograafPin ITkinderportet fotograafPin ITkinderportet fotograafPin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin ITMoeder dochter fotoshoot fotograaf BussumPin IT

 

Tags:

  • lifestyle fotografie op locatie in Bussum
  • moeder en dochter fotoshoot
  • (portret) fotograaf Bussum

 

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*