Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Ermelo, Zwarte Boer – Nico en Renate

Heel bijzonder! Renate vond na haar scheiding weer heel veel liefde en geluk in Nico. Het straalt er bij deze twee van alle kanten vanaf hoe ontzettend gek ze op elkaar zijn en hoe intens ze van elkaar houden.
Dit vierden zij met een heel klein clubje mensen door te trouwen bij De Zwarte Boer in Ermelo. Een emotionele ceremonie, waar ruimte was voor een lach en een traan. Alles mocht er zijn. Heel mooi om te zien hoe gek Nico ook is op de dochters van Renate en hoe deze op hun beurt weer enorm mee genoten met het bruidspaar. Voor mij extra leuk om te zien hoe groot mijn oude buurmeisjes waren geworden :) wat een prachtige meiden!!
Voor deze dag extra mooi gekleed, en alles zag er zo prachtig uit!

Na de ceremonie heerlijk de zon en de tuin in. Genoeg mooie, romantische maar ook tikkie stoere plekjes om fijne foto’s van de lovebirds te maken. En daarna heerlijk genieten van een proost-moment en de bruidstaart.

Oh ja…. die taart!! Meestal laat ik die aan me voorbij gaan, maar dit keer gelukkig niet haha. Renate was al heel enthousiast over Sweet Charlotte, die hele bijzondere taarten maakt. Een bruidstaart met frambozen- en rozenvulling. Een chocoladetaart met drip ennnnnn lavendelcupcakes! Oh men!! Wat een smaaksensatie! En check die toffe taart-topper ook nog even. Deze is helemaal uniek en speciaal gemaakt (handbeschilderd) voor Renate en Nico… twee druppels water toch? Zo leuk :)

Geniet lekker mee van…. de liefde!

 

pure, stoere trouwfotografiePin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITpure, stoere trouwfotografiePin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITpure, stoere trouwfotografiePin ITtrouwfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITtrouwringenPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITtrouwfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITpure, stoere trouwfotografiePin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITbruidstaart Sweet Charlotte ApeldoornPin ITbruidstaart Sweet Charlotte Apeldoorn, Zwarte Boer ErmeloPin ITbruidstaart Sweet Charlotte ApeldoornPin ITbruidstaart Sweet Charlotte ApeldoornPin ITbruidstaart Sweet Charlotte ApeldoornPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITbruidstaart Sweet Charlotte ApeldoornPin ITbruidsboeket Shop Inn HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITpure, stoere trouwfotografiePin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITtrouwringenPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITgroepsfoto bruiloftPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITgroepsfoto bruiloftPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Ermelo en HarderwijkPin ITBruiloft De Zwarte Boer ErmeloPin ITpure, stoere trouwfotografiePin IT

Leveranciers:

Locatie: Boutique Hotel de Zwarte Boer

Taart: Sweet Charlotte (Apeldoorn)

Kleding: trouwkleding van Nico Hugo Boss en van Renate van designer Filippa K.

Haar: (ook van de meiden)  Outline kapsalon (Harderwijk)

Visagie: Salon Marline (Harderwijk)

Bloemen: Shop Inn (Harderwijk)

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*