Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Fotograaf Barneveld – Lifestylefotografie familie

Voor deze fotoshoot in Barneveld mocht ik kennismaken met Evy, een heerlijk vrolijk grietje. Heel bijzonder omdat ik haar ouders al eens mocht fotograferen, ik was de fotograaf op hun bruiloft in Barneveld.

Zo af en toe hadden we nog eens contact of zag ik hen op een andere bruiloft en even geleden sprak ik Wim. Hij was op zoek naar een tof cadeau voor Esther. En wat is er dan voor een moeder mooier dan foto’s van de twee grootste liefdes van je leven? Dus dat werd een cadeaubon voor een fotoshoot van het gezin. Erg leuk om hen nu met z’n drietjes te zien en hoe enorm ze genieten van elkaar. We gingen weer naar Kasteel De Schaffelaar in Barneveld waar we destijds ook hun bruidsreportage deden. Dat maakte het extra leuk om te doen. Weer even langs dezelfde plekjes. Nu in herfstkleuren en heel anders van sfeer dan toen in de zomer. Maar het maakt de cirkel weer rond :) Eigenlijk wandelden we heel relaxed het hele terrein van Kasteel De Schaffelaar rond en onderweg maakten we steeds wat foto’s van Evy die het naar haar zin had, net als haar papa en mama. Fotografie met emotie, family love!

fotograaf BarneveldPin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITFamilie Van Cappellen_0004Pin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITfotograaf BarneveldPin ITFamilie Van Cappellen_0007Pin ITfotograaf BarneveldPin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITfotograaf BarneveldPin ITkinderfotografie BarneveldPin ITKasteel De Schaffelaar BarneveldPin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITKasteel De Schaffelaar BarneveldPin ITKasteel De Schaffelaar BarneveldPin ITfamiliefotografie BarneveldPin ITKasteel De Schaffelaar BarneveldPin ITKasteel De Schaffelaar BarneveldPin ITfotograaf BarneveldPin IT

Tags:

kinderfotografie
fotograaf Barneveld
lifestyle fotografie
familiefotografie
fotografie met emotie

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*