Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Hattem – Elaine en Mark

Deze keer was ik bruidsfotograaf in Hattem, bij de bruiloft van Elaine en Mark. Een bruiloft vol en emotie en hele fijne mensen.
We startten bij het ouderlijk huis van Elaine waar haar haar in de krul ging en visagie werd gedaan. Haar ouders leefden intens mee en ook oma die kwam kijken genoot op en top. Veel mensen en bekijks buiten, want het zou niet lang meer duren of Mark zou aankomen om zijn bruid op te halen. En dat deed hij met enorme flair…. In een Aston Martin, een jongensdroom. Elaine wuifde naar hem vanaf het balkon en als een Hattemse prins stoof Mark naar boven om zijn bruid in zijn armen te nemen.

De vader van Elaine wilde meteen ook het zakelijke gedeelte van het huwelijk van zijn dochter regelen en liet daarom een heuse bruidsschat aanrukken… Een geitenhoeder met symbolisch voor een hele kudde twee geiten. Lachen, gieren, brullen natuurlijk en met een handjeklap van beide heren was de koop gesloten.

Op naar Landgoed IJsselvliedt in Wezep waar we alle tijd en rust hadden om een loveshoot te doen, compleet met bruidsmeisje en hulp van Mark’s zus en de beste vriendin van Elaine. Met wat meer mensen bij de fotoshoot maakt het altijd lekker ontspannen en gezellig vind ik. Prachtig daar trouwens en veel variatie in achtergronden wat ik altijd erg prettig vind in een locatie. Vervolgens weer naar huis waar de daggasten zich allemaal hadden verzameld en we ons met een lunch voorbereidden op het ja-woord wat daarna plaatsvond in de vernieuwde trouwzaal van het Stadhuis in Oldebroek. En wat genieten al de gasten op deze dag ontzettend met Elaine en Mark mee, heel mooi om te zien.

Het kerkelijk huwelijk in GKV Noorderlicht in Wezep zorgde nog voor een hele grote verrassing. Eentje die ik nooit zal vergeten. De opa van Elaine die ongeneeslijk ziek is wordt daar gebracht door Stichting Twentsewens Ambulance. Wat een fantastisch werk doen deze mensen. Op deze manier kon de hele familie toch compleet zijn en genieten van de huwelijksceremonie, de dienst en het bruidspaar. Uiteraard heel emotioneel, maar zo bijzonder en waardevol. Ook het prachtige nummer wat Elaine’s moeder zong raakte iedereen. Wat geweldig als je zoiets voor je eigen dochter kan doen. Een hele mooie dag en een geweldig en stralend bruidspaar!

Leveranciers:
Haar: Gerjanne van Hair en der, Zwolle
Visagie: Care & Beauty Genemuiden
Bruidsjurk: Prinses Bruidsmode Apeldoorn
Trouwpak: Rietbergh
Stichting Twenstewens Ambulance

Bruidsfotograaf HattemPin ITaankleden bruidPin ITparfum bruiloftPin ITBruiloft Elaine en Mark_0004Pin ITsluier trouwenPin ITvader en bruidPin IToma en bruidPin ITophaalmomentPin ITvader bruidegomPin IThuwelijkscadeauPin ITBruidsfotograaf HattemPin ITgeitenPin ITtrouwautoPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITbruidsmeisjePin ITbruidsmeisjePin ITbruidsfotografie WezepPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITBruiloft Elaine en Mark_0020Pin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITIjsselvliedt Wezep bruidPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITbruidsfotografie WezepPin ITBruiloft Elaine en Mark_0025Pin ITbruidegom stoer portretPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITbruidsfotograaf WezepPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITbruidsfotografie WezepPin ITIjsselvliedt Wezep trouwenPin ITbruidsfotograaf WezepPin ITAston Martin trouwautoPin ITtrouwschoenenPin ITAston Martin trouwautoPin ITAston Martin trouwautoPin ITAston Martin trouwautoPin ITbruidsfotograaf WezepPin ITtrouwschoenenPin ITbruidskapselPin ITAston Martin trouwautoPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITtrouwreportagePin ITsleep trouwjurkPin ITstadhuistrappenPin ITcorsagePin ITtrotse ouders bruidPin ITtrotse ouders bruidegomPin ITsluier bruidsjurkPin ITbruidspaarPin ITgetuige huwelijkPin ITbruidsmeisjePin ITduiven huwelijkPin ITambulance wensPin ITambulance wens bruiloftPin ITweggeven zoon bruiloftPin ITweggeven dochter bruiloftPin ITambulance wens bruiloftPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITzangeres bruiloftPin IThandenPin ITbruidsmeisjePin ITringen gevenPin ITde kusPin ITNoorderlicht WezepPin ITNoorderlicht WezepPin ITNoorderlicht WezepPin ITNoorderlicht WezepPin ITNoorderlicht WezepPin ITbroersPin ITbruidsfotograaf WezepPin IT

Tags:
– Bruidsfotograaf Hattem
– Bruidsfotograaf Wezep
– Trouwfotografie

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email
  • februari 2, 2015 - 8:51 pm

    José Vrijhof via Facebook - Wat een mooie foto’s weer. Vooral als zij de trap op komt.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*