Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Fotoshoot familie op locatie Almere

Fotoshoot familie op locatie Almere

Mirjam had van haar moeder een supercadeau gekregen, namelijk een fotoshoot! Van haar en haar dochtertje, maar de rest van de familie in Nederland moest er ook bij. Hoe superleuk dat ik dat mocht doen :)
Ze gaf al aan dat de foto’s niet te statisch mochten worden en dat ze het juist ook erg leuk vond om als locatie Almere te nemen. Gewoon rondom de plek waar ze wonen, bij hun favoriete plekjes al rond wandelend. Dus ik heb me laten verrassen en was bij met wat ik in de omgeving tegen kwam.

Isatou had al een flink zwaar weekje achter de rug… Maar daardoor konden we de fantastische zwart-wit groepsfoto maken. Kijk dat kleine bekkie nou, ze heeft er geen zin in. Maar zodra ze mocht rennen, spelen, gek doen met haar oom en tante, zwanen kijken met oma, knuffel met mama… dan was ze helemaal in haar element! Dus dat hebben we dan ook zoveel mogelijk gedaan. Ik word hier helemaal vrolijk van. Fijne family! Lekker echt en eerlijk. Heerlijk!

portetfoto Saskia Beek Fotografie HarderwijkPin ITmama en dochter fotoshootPin ITUrban fotoshoot op locatie Pin ITportetfoto Saskia Beek Fotografie HarderwijkPin ITlifestyle fotografie AlmerePin ITUrban fotoshoot op locatie Pin ITkinderfotografiePin ITportetfoto Saskia Beek Fotografie HarderwijkPin ITUrban fotoshoot op locatie Pin ITlifestyle fotografie AlmerePin ITportetfoto Saskia Beek Fotografie HarderwijkPin ITFamiliefotografie AlmerePin ITmama en dochter fotoshootPin ITFamiliefotografie AlmerePin ITUrban fotoshoot op locatie Pin ITlifestyle fotografie AlmerePin ITFamiliefotografie AlmerePin ITUrban fotoshoot op locatie Pin ITTags:
– Saskia Beek Fotografie
– Fotograaf Harderwijk
– Lifestyle fotografie Almere
– Familiefotografie portretshoot Almere
– Urban locatie portret fotografie

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*