Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Portretfotografie fotoshoot op locatie Harderwijk – Sam en papa

Portetfotografie, fotoshoot op locatie Harderwijk
De papa van Sam had ik al hoog zitten… Maar hoe leuk zijn ze samen!! Echt heel tof om te zien als iemand vader wordt. En dan zo twee handen op een buik en heel erg trots op zijn zoon. En het is ook wel een heel lekker mannetje zeg.

Voor meer betekenis, en vooral een mooie herinnering voor altijd, maakten we de foto’s bij het nieuwe huis in de binnenstad van Harderwijk. Een prachtig pand waar nog volop verbouwd wordt. En juist dat wilde Matthy in de foto’s terug laten komen omdat de kleine Bob de Bouwer daar zo geniet :) Dus samen op avontuur en klussen, Sam gewapend met z’n eigen boormachine. Maar die van papa is natuurlijk veel interessanter!

Volgende keer met een kwast in de hand. Teunissen en zoon… mooie toekomst voor Schilderbedrijf Glashandel Teunissen haha!

Fotograaf HarderwijkPin ITKinderfotografie op locatiePin IT

Matthy en Sam bl-2598Pin ITPortret fotoshoot op locatiePin ITPortret fotoshoot op locatie urbanPin ITFotograaf HarderwijkPin IT

Kinderfotografie op locatiePin ITKinderfotografie op locatiePin ITFotograaf HarderwijkPin ITPortret fotoshoot op locatie urbanPin ITFotograaf HarderwijkPin ITBabyfotografie op locatiePin IT
Portret fotoshoot op locatie urbanPin ITFotograaf HarderwijkPin IT

Tags:

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*