Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Fotografie social media en website Liselore Stegemann

Liselore wilde nieuwe foto’s voor haar website en social media. Het moest vooral in de natuur: in het groen waar ze het liefste is… met een kaarsje, mooie steentjes en zachte engelenveertjes zodat ze helemaal in haar element is.

Inmiddels is duidelijk dat ze als coach ook meer in de natuur gaan werken, met alles wat daar is en zich aandient. Het precieze concept krijgt steeds meer vorm, maar het mooie was dat dat tijdens deze shoot nog helemaal niet helder was.

Toen lagen er nog veel meer opties open, kon het nog alle kanten uit. En toch deden we de shoot… helemaal gebaseerd op haar gevoel wat van binnen al borrelde. Ik mocht vooral haar essentie vastleggen, haar heerlijke persoonlijkheid. Krachtig in uitstraling en analyse, scherp en duidelijk, met heel veel humor en toch serious business…

Het uitdenken, de voorbereiding, maar vooral de shoot zelf (waar het verder ter plekke mocht ontstaan) was daarmee helemaal onderdeel van haar proces zo vertelde ze achteraf. Het proces om steeds meer richting te vinden en uit te zoeken wat haar volgende stap is. En oh yes! Die wordt geweldig, komt veel tofs aan…. I’ll keep you posted!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*