Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruiloft Harderwijk Kim en Lucien

21 juni 2019

Een heerlijke dag! Trouwen met z’n drietjes :) Papa en mama zijn al heel lang samen… inmiddels ook een pracht gezinnetje… hoogste tijd voor een ring en feest!

Nikki, het dochtertje van Kim en Lucien vond het vooral heel heel spannend. In haar mooie feestjurkje kwam ze ‘s ochtends aan met papa en hield zijn hand stevig vast… al die mensen, alles zo mooi versierd…
En daar staat mama dan, heel anders maar in een prachtige jurk. Ze keek haar ogen uit, dan weer verlegen, dan weer voluit lachen en genieten.
Altijd heel bijzonder om zo’n speciale dag als een trouwdag door de ogen van een kind te zien.
Dubbelop genieten, als bruidspaar maar ook als gezin, zo mooi!

De dag begon in Nunspeet, het ouderlijk huis van Kim. Daar heerlijk de natuur in waar dit sportieve stel ook heel graag komt en fietst. Dat geeft meteen een ontspannen sfeertje en even lekker samen genieten voordat alles begint.
Trouwen in het Oude Stadhuis van Harderwijk volgde daarna. De trouwzaal van het stadhuis is helemaal gerenoveerd, anders verlicht en daarmee nog mooier geworden!

En aan het eind van de dag was daar…. het springkussen!! Jaaaahh! Heerijk voor Nikki die helemaal los kwam :) Het feestje ging namelijk verder bij Beachclub Telstar, dus lekker vrij…. zand, water en beachvibes!

Heel erg genoten van dit superlieve, fijne mooie bruidspaar en hun meisje en al die mensen om hen heen! Zoveel liefde in de lucht! Alle geluk voor jullie!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*