Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Hattem – Hanneke en Sander

Hanneke en Sander en hun zoontjes Thijs en Koen. Al compleet gelukkig met elkaar dit mooie gezin! En toch…. ook wel heel erg leuk om te trouwen en het zo helemaal af te maken, de kers op de taart :D

Ik mocht hun bruidsfotograaf in Hattem zijn. Op een fijne warme dag begon het voor mij in klein comité en maakten we eerst rustig wat foto’s met de kleine mannen erbij. Zoals heel juist ingeschat door paps en mams hadden zij het al snel gezien en gingen ze lekker met opa en oma mee naar huis om nog even te tukken. Je moet toch lekker uitgerust zijn voor zo’n spectaculaire dag als deze! Voor ons lekker de gelegenheid om wat foto’s van het happy couple samen te maken. We deden de loveshoot aan de rand van de binnenstad van Hattem, in het stadsparkje en bij de muur van de Verkentoren. Een prachtig plekje, uitgezocht door Hanneke en Sander, die zich er al snel op hun gemak voelden en zo ook even tijd hadden om lekker van elkaar te genieten. Kleurrijke foto’s, want een bruid met een gekleurde bruidsjurk, prachtig blauw!

En toen was het tijd voor de huwelijksvoltrekking. Op nog geen twee minuten lopen afstand lag het mooie Oude Stadhuis van Hattem waar alle daggasten zich hadden verzameld. Prachtig zo in de oude binnenstad. Thijs en Koen zaten lekker bij opa en oma op schoot of drentelden door de zaal, heel gemoedelijk allemaal. Na de officiële ringenwissel van het verse bruidspaar werd er ook aan de vinger van Thijs een ring geschoven. Zijn eigen hoogtepunt van de dag, een joekel van een ring die hij trots aan iedereen liet zien, kijk maar naar de foto hoe spectaculair deze was :)

Het mooie decor van de oude panden in Hattem en de kerk even verderop leenden zich heel goed voor wat groepsfoto’s. Daarna ging het hele gezelschap te voet naar restaurant ‘t Spookhuys waar eerst in de tuin werd geborreld en waar de avond zou eindigen met een intiem diner. Weer erg genoten!

trouwreportage HattemPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITbruggetje Hattem trouwenPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITliefde trouwenPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITbruidskinderenPin ITbruidsfotografie kinderen HattemPin ITtrouwfotograaf kinderenPin ITfamiliefoto trouwenPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITbruidegom, fotograaf HattemPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITtrouwreportage HattemPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITtrouwkettingPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITtrouwreportage HattemPin ITtrouwreportage HattemPin ITbruidsfotograaf HattemPin ITbruiloftsgastenPin ITBruiloft Hanneke en Sander_0023Pin ITBruiloft Hanneke en Sander_0024Pin ITBruiloft Hanneke en Sander_0025Pin ITBruiloft Hanneke en Sander_0026Pin ITBruiloft Hanneke en Sander_0027Pin ITbruidskinderenPin ITliefde huwelijkPin ITja-woordPin ITfamilie bruiloftPin ITgetuige tekentPin ITgetuigen bruiloft HattemPin ITtrouwringenPin ITgetuigen bruiloft HattemPin ITgetuigen bruiloft HattemPin ITfamiliefoto kerk HattemPin ITbruiloftsgasten Pin ITbruiloftsgasten Pin ITbruidskinderenPin ITPin ITPin ITbruidsbloemenPin ITbruiloftsgasten Pin ITbruidskinderenPin ITbruidskinderenPin ITbruidskinderenPin ITBruiloft Hanneke en Sander_0048Pin ITbruiloftsgasten Pin IThapjes bruiloftPin ITtrouwkaartPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*