Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Gouda, De Bilt en Reeuwijk – Aart en Kelly

Alweer een half jaar geleden deze bruiloft, dus hup snel online zetten nog in 2015 :)

Bruidsfotograaf in Gouda, De Bilt en Reeuwijk

De dag begon voor mij met fotografie in Gouda, bij de ouders van Kelly waar Aart zijn bruid kwam ophalen. Een beetje zenuwachtig, maar lekker in zijn eigen gepimpte auto. En met een hele brede stralende lach, die de rest van de dag niet meer van zijn gezicht ging. Want wat is dat een levensgenieter en wat is hij gek van zijn Kelly :D
Bij de Soesterduinen en in het bos daar deden we een fotoshoot. Heel fijn wat schaduwrijke plekken, want het was heel heet en fel qua zon.

We ontmoetten alle daggasten bij de ouders van Aart in Westbroek. Alles versierd en goed verzorgd en een heel relaxt sfeertje. Nog even een klein kinkje in de kabel… Of moet ik zeggen een klein gat in de band… Met een hard sissend geluid liep ineens een van de autobanden van de trouwauto leeg. Maar Aart ging gewoon zelf even aan de slag om er een ander bandje om te gooien… Wat broerlief toen gelukkig in overall overnam voor de zekerheid. Heel koelbloedig in ieder geval :)

De ceremonie vond plaats in het Gemeentehuis van De Bilt, prachtig oud pand. Een heel eigen touch met persoonlijke geloften die Aart en Kelly naar elkaar uitspraken, prachtig! En de ringen die heel stoer door het kleine neefje werden gebracht, altijd afwachten maar ja hoor hij durfde!
Op het balkon even een kus- en zwaai scene die door de daggasten nog eens extra werd opgeleukt met heel veel geblazen bellen.

In restaurant ‘t Vaantje in Reeuwijk eerst wat groepsfoto’s in de prachtige natuur en toen genieten van heerlijke hapjes en mooie speeches van de mensen om hen heen. Naar het kerkelijk huwelijk keken Aart en Kelly ook erg uit. Dat vond ‘s avonds plaats in de Ichtus kerk in Reeuwijk, met al hun dierbaren. Was weer een mooie dag met hele fijne mensen, dankbaar! Genoten!

 

trouwfotograaf GoudaPin ITtrouwfotograaf GoudaPin ITtrouwen GoudaPin ITtrouwen GoudaPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITmaatpak bruiloftPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITbruidsboeketPin ITtrouwreportage SoesterduinenPin ITbruidsfotografie SoesterduinenPin ITdaggasten bruiloftPin ITdaggastenPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf WestbroekPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITbruidsfotograaf SoestPin ITtrouwbijbelPin ITBruiloft Aart en Kelly-1763Pin ITbruidsfotograaf De BiltPin ITbruidsfotograaf De BiltPin ITbruidsfotograaf De BiltPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITgeloften huwelijkPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITtrouwen de kusPin ITtrouwringenPin ITtrouwringenPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITGemeentehuis De Bilt trouwenPin ITbruidsfotograaf De BiltPin ITbruidsfotograaf De BiltPin ITPin ITPin ITpetit fours bruiloftPin ITPin ITPin ITPin ITvader geeft bruid wegPin ITinzegening huwelijkPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*