Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Amsterdam – Bruiloft Maikel en Olya Paviljoen Puur

Wat een fantastisch bruiloft was dit! Een hele lange voor mij, maar ik had er ook geen moment van willen missen :) En zo tof dat al die waardevolle momenten dan ook worden vastgelegd.

Heel relaxed dat alles plaatsvond op de prachtige trouwlocatie Paviljoen Puur in Amsterdam. Midden in de stad een oase van rust en natuur. Super sfeervol en gastvrij ontvangen, een grote verwennerij daar.

Wat me nog het meest bijstaat was de enorme lol die iedereen met elkaar had. Zelfs Maikel en Olya waren heel ontspannen (oke oke paar keer klamme handjes) en in het moment. Wat kunnen jullie genieten! En wat zijn jullie toch een potje verliefd op elkaar. Zo mooi om te zien!!

Alles vond buiten plaats, de ceremonie in het groen en het diner aan mooi gestylde tafels in de sfeervolle setting bij het paviljoen.
Vrienden en familie uit verschillende delen van de wereld kwamen samen… nieuwe vriendschappen en banden… heel veel lachen en dansen… mooie emotionele speeches… heel heel veel liefde…. het was te gek!!

En als klap op de vuurpijl…. hoorde ik de klanken van mijn lievelingsnummer van vroeger… zag ik beelden van de film die ik wel 20 keer heb gezien… ja ja ja!
De neef van Maikel had een geweldige remake gemaakt met persoonlijke beelden en veel humor erdoorheen en zo werd het ‘Maikel de Rat’.
Toen wist ik deze bruiloft ga ik nooit meer vergeten haha. Thnx you all!!

Tags:
– bruidsfotograaf Amsterdam
– Trouwen in Paviljoen Puur, originele trouwlocatie Amsterdam
– pure, sfeervolle bruidsfotografie vol emotie
– trouwfotograaf Amsterdam
– natuurlijke, tijdloze trouwreportage AmsterdamShare to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*