Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Nurlaila Karim- social media fotoshoot Ibiza

Believe in the magic!

Oh yes I do! Magic it was…

Vorig jaar rond deze tijd waren we op Ibiza om foto’s te maken voor de website van Nurlaila Karim. Een social media fotoshoot waar haar veelzijdigheid uit zou spreken. Dus tourden we met een heel fijn team van totaal verschillende vrouwen het eiland rond op zoek naar de fijnste plekjes daarvoor.

En juist daar zat de magic in! Heerlijk inspirerende gesprekken met elkaar in het kleine autootje, of genietend van een drankje in het voorjaarszonnetje en de prachtige omgeving. Perfecte mix van aan het werk zijn en ook bigtime genieten… en juist dan gaat de juiste energie zo lekker stromen!

Noël Straakenbroek heeft de hele branding gedaan. In gesprekken vooraf, maar ook intuïtief stemde ze af op Nurlaila, op de totale persoon met alle facetten die haar zo uniek maken. Daar komen dan DNA- en photo-boards uit en daar mag ik dan samen met hen mee aan de slag. Heerlijk is dat!
Marion deed haar en visagie om het plaatje helemaal compleet te maken.

Nurlaila Karim is in de eerst plaats een van de beste zangeressen van Nederland! (veel grote musicals, eigen theatertour (Tina!) en heel veel andere mooie shows en optredens) Een echte rasartiest!
Vanuit die enorme ervaring en haar werk als NLP-coach begeleidt ze ook veel andere zangers/ zangeressen en artiesten.
Maar dat is nog niet alles, ze schrijft ook… liedjes, columns en zelfs kinderboeken.
Een brok creatiekracht :) En al die power mocht terugkomen in de foto’s. Net als haar roots, haar mooie persoonlijkheid en het pad van alle jaren haar leven en carrière opbouwen. Zo authentiek mogelijk, het pure wat Nurlaila ook zo tekent.

Wat een team, wat een teamwork, wat enorm genieten!!
Thnx mooie, fijne vrouwen

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*