Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Branding fotoshoot – website Fem Company

Met haar bedrijf Fem Company helpt Monique werkende vrouwen om volop in hun kracht te staan of deze te hervinden. Al haar ervaring in het bedrijfsleven op gebied van HR en coaching komt hierin prachtig samen.

Gaandeweg haar carrière en plannen om voor zichzelf te beginnen werd haar vooral duidelijk dat ze zich heel specifiek op vrouwen wil richten. Een mix van hart (intuïtie, reflectie, gevoel en sensitiviteit) en hoofd (plannen maken, overtuigingen, kennis en ideeën) zorgt voor vrouwelijk persoonlijk leiderschap. En dat is ook meteen de mix van haar eigen bedrijf zoals ik het zie.

Ze sprak hier met zoveel passie over, dat ik meteen enorm veel zin kreeg om foto’s met haar te gaan maken voor haar website! Het werkt heerlijk als iemand al zo goed weet waar ze voor staat en wat de foto’s mogen uitstralen.
Top ook toen ik hoorde dat Eline van Doorn van Elivado de vormgeving van haar website aan het uitdenken was. Zo kreeg ik al meteen een mooi beeld van kleur, sfeer en uitstraling om daar de fotografie bij aan te laten sluiten.

In januari in de kou, wat vooral bikkelen was voor Monique, deden we een shoot in Harderwijk. Langs het water aan het stadstrandje. Maar ook bij een super lekker en gezellig koffietentje Y.A.M.’s Koffie en Lunch waar het mooi rustig was toen. Trouwens nu ook een aanrader om lekkere koffie’s, taartjes, salades ed af te halen! Ging eigenlijk als vanzelf, lekker op ons gemak.

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*