Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Zwangerschapsshoot – familie fotograaf Haarlem

Het was zo’n dag….kleine Esmee had er gewoon even geen zin in! Met zo’n lekker moppermondje liep ze parmantig rond toen ik aan kwam. Ja…. ze had wel zin! … om haar rode laarsjes aan te doen… en naar buiten te gaan…. Maar buiten was het daar dan net even geen weer voor in de Hollandse winter :)
En toch werd het leuk, want daardoor was ze juist lekker ondeugend en meer bezig met waar ze zelf zin in had. En daar komen dan juist de hele pure foto’s uit.

Nog even en dan wordt ze grote zus! Maar nu was het nog even deze mooie, heerlijke drie en de belly. Heel benieuwd naar straks, als het gezin nog weer completer is.

Enjoy!! Family love! En een prachtig zwangere mama!!

zwangerschaps fotoshoot op locatiePin ITlifestyle gezinsfotografiePin ITstorytelling fotograafPin IT

family fotoshoot op locatiePin IT

zwangerschapsfotografie fotograaf HaarlemPin ITstorytelling fotograafPin ITstorytelling fotograafPin ITlifestyle gezinsfotografiePin ITstorytelling fotograafPin ITlifestyle gezinsfotografiePin ITzwangerschapsfotografie fotograaf HaarlemPin ITzwangerschapsfotografie fotograaf HaarlemPin ITfamily fotoshoot op locatiePin ITfamily fotoshoot op locatiePin ITlifestyle gezinsfotografiePin IT

zwangerschaps fotoshoot op locatiePin ITzwangerschapsfotografie fotograaf HaarlemPin ITzwangerschapsfotografie fotograaf HaarlemPin ITstorytelling fotograafPin IT

Tags:

storytelling fotograaf

zwangerschapsfotografie fotograaf Haarlem

family fotoshoot op locatie

lifestyle gezinsfotografie

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*