Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Zwangerschapsfotografie Freda – Harderwijk

Je voelt dat er iets heel bijzonders groeit in je buik. Je voelt je steeds meer verbonden, al heb je nog geen idee hoe het straks allemaal gaat worden. Hoe zal je kindje eruit zien, voelen, ruiken. Zo’n spannende en speciale tijd. Moeder worden.

En ook al voel je je niet elke dag even lekker, of zelfs helemaal niet tijdens de zwangerschap. Het is iets waar je later toch weer heel anders op terugkijkt dan wanneer je er middenin zit. Al zijn er natuurlijk ook vrouwen die zich beter dan ooit voelen met een kindje in hun buik en superfit zijn :) Hoe dan ook… het is ontzettend waardevol om dit vast te leggen en voor altijd op terug te kunnen kijken. Daarom vind ik het ook heel bijzonder om te mogen doen, zwangerschapsfotografie! Heel tof dus dat Freda mij eind vorig jaar vroeg om ook om een zwangerschapsshoot met haar te doen.

Aangezien zij zelf uit Groningen komt had ze bedacht dat we dat dan mooi bij haar vriendin in Harderwijk thuis konden doen. En laat dat nou net een fantastisch mooi ingericht en gestyled huis zijn. Niet zo gek ook want Miranda is interieurstyliste! Echt heel erg de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Lekker Fris, kun je je heerlijk laten inspireren. Allemaal foto’s van de inrichting, fijne hoekjes en prachtige spullen. Oase van rust toen we daar binnen kwamen, heel erg fijn om in te werken, samen met Freda. Die vaker voor de camera staat voor bladen overigens :) Enjoy deze prachtige mama! Oh ja…. ze is inmiddels bevallen van een prachtig jongetje. Wie weet krijg ik die ook nog eens voor de lens, dat zou superleuk zijn!

vitrinekast olijfboompjePin ITzwangerschapsfotografie HarderwijkPin ITFotograaf Harderwijk ErmeloPin ITzwangerschapsfotografie HarderwijkPin IThanden buik zwangerPin ITLekker Fris interieurstylingPin IT

zwangerschapsfotografie HarderwijkPin IT

Fotograaf Harderwijk ErmeloPin IT

rise and shinePin ITzwangere buikPin IT

zwangerschapsfotografie HarderwijkPin IT

zwangerschapsfotografie HarderwijkPin IT

zwangerschapsfotografie HarderwijkPin IT

Lekker Fris interieurstylingPin ITFotograaf Harderwijk ErmeloPin ITFotograaf Harderwijk ErmeloPin ITzwangerschapsfotografie HarderwijkPin ITLekker Fris interieurstylingPin ITzwangerschapsfotografie HarderwijkPin ITTags:

  • zwangerschapsfotografie Harderwijk
  • fotograaf Harderwijk
  • lifestyle fotografie zwangerschap
  • Miranda Lugtenberg
  • Lekker Fris – Jotte
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*