Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Trouwen tussen de koeien! René en Rianne Oldebroek

Eerlijk gezegd stond het niet op mijn bucketlist of weddings :D Maar wat was dit fantastisch leuk en bijzonder om mee te maken. Trouwen tussen de koeien!

De trouwdag van René en Rianne begon in Oosterwolde bij het ouderlijk huis van Rianne waar het hele gezin bij elkaar was en met haar meeleefde. Met haar oog voor detail had Rianne alles mooi aangekleed, ook de rest van de dag. De jurk ging aan onder de zenuwachtig trillende hand van mama en daar stond een op en top bruid. Voor mij het moment om richting René te gaan, naar de familieboerderij waar het bruidspaar samen gaat wonen en René het boerenleven overneemt van zijn vader. Makkelijk te vinden aan het grote spandoek wat aangaf dat de boer zijn vrouw heeft gevonden :)

Een heel tof volkswagenbusje als trouwauto, compleet met twee vintage kratjes als decoratie. Nog even bellen met de ceremoniemanager maar ja hoor, de bruid stond zelf ook te popelen om opgehaald te worden. Een emotionele eerste ontmoeting, maar lekker samen vanaf dat moment dus dan kan je de hele dag aan. Nog wat autopech, maar met de vader van Rianne onder de motorkap was dat snel opgelost. Samen met het zusje van Rianne en de videograaf gingen we eerst naar het gemaal in Noordeinde en aansluitend naar de toekomstige boerderij van René en Rianne om wat foto’s te maken. Bij het gemaal een prachtig sfeervolle omgeving en een stoer bruggetje en natuurlijk foto’s met de oude volkswagenbus. En bij de boerderij kreeg het mooie stel gezelschap heel veel vriendinnen van René… zwart-wit gevlekt wel te verstaan haha.

En toen was het tijd om weer naar de ouders van Rianne te gaan. Daar stond iedereen op hen te wachten, de gehele familie en vriendenclub, groots onthaal toch altijd leuk. Als ware celebrities werden ze meteen door de mini paparazzi vastgelegd bij de eerste stap uit de auto. Iedereen genoot zichtbaar met hen mee, net als de rest van de dag. Na de groepsfoto’s en een goede lunch was het dan eindelijk tijd voor het grote moment. Aanvankelijk zou er worden getrouwd in het weiland tussen de koeien, maar door de sterke wind die er stond was toch besloten om de trouwceremonie naar de koeienschuur te verplaatsen. Deze was mooi aangekleed met grote balen stro waarop grote boeren zakdoeken lagen, deze deden dienst als zitplaatsen voor de gasten. En zelfs het spreekgestoelte was gemaakt van een baal stro en alles sfeervol aangekleed met verse bloemen. Zo leuk om te zien en ik denk stiekem dat het nog extra knus was in de schuur ook. De koeien zaten er met hun neus boven op en wij op hen :) Hoe gaaf is dat! Trouwen in de koeienschuur van je eigen bedrijf.

Rianne heb ik leren als lekkere stoere meid, tijdens de ceremonie was ze best emotioneel. Het is ook niet niks om te trouwen met je grote liefde natuurlijk, erg mooi dan ook als mensen zo totaal zichzelf zijn. En die emoties, ook van veel gasten waren ook bij de mooie kerkdienst in de Maranathakerk in Oldebroek volop aanwezig. Veel liefde tussen hen en om hen heen… op een mooie toekomst samen!

kant trouwjurkPin ITvintage decoratie bruiloftPin ITkant bolero trouwkleding bruidsfotograaf OldebroekPin ITvintage volkswagenbusje groenPin ITboer zoekt vrouw bruiloftPin ITbruidegom zwart wit fotografiePin ITtrouwfotograaf Oldebroek OosterwoldePin ITvintage volkswagenbusje groenPin ITBruiloft Rene en Rianne_0009Pin ITgemaal NoordeindePin ITgemaal NoordeindePin ITBruiloft Rene en Rianne_0013Pin ITgemaal Noordeinde, vintage volkswagenbusje groenPin ITgemaal Noordeinde, vintage volkswagenbusje groenPin ITgemaal Noordeinde, trouwfotograaf Oldebroek OosterwoldePin ITgemaal Noordeinde, vintage volkswagenbusje groenPin ITgemaal NoordeindePin ITgemaal Noordeinde, trouwfotograaf Oldebroek OosterwoldePin ITgemaal Noordeinde, waterkant trouwfotograafPin ITBruiloft Rene en Rianne_0021Pin ITBruiloft Rene en Rianne_0022Pin ITgemaal Noordeinde, volkswagenbusje groen oudPin ITbruidsfotograaf Oldebroek, vintage volkswagenbusje groen gemaal NoordeindePin ITbruidsfotograaf OldebroekPin ITkoeien uit stalPin ITtrouwkus in weilandPin ITbruidsfotograaf OldebroekPin ITBruiloft Rene en Rianne_0029Pin ITtrouwfotograaf Oldebroek Oosterwolde, huwelijk koeienPin ITBruiloft Rene en Rianne_0031Pin ITBruiloft Rene en Rianne_0032Pin ITweiland trouwfotograaf boerderijPin ITbruiloft boerderijPin ITkoeien bruiloftPin ITtrouwfotograaf Oldebroek Oosterwolde, weilandPin ITBruiloft Rene en Rianne_0037Pin ITringen, ps i love you, bruidsfotograaf OldebroekPin ITvintage volkswagenbusje groenPin ITvintage volkswagenbusje groenPin ITbruidsfotograaf OldebroekPin ITvriendinnen trouwfotografiePin ITbruidskinderen OldebroekPin ITtrouwen tussen de koeien, bruidsfotograaf OldebroekPin ITtrouwen op de boerderijPin ITouders bruid, trouwceremoniePin ITtrouwen OosterwoldePin IToma, boerenschuur, trouwen, bruidsfotograaf OldebroekPin ITtrouwen tussen de koeienPin ITkoeien, trouwen, trouwfotograafPin IThuwelijksvoltrekking bijzondere locatie, boerenschuurPin ITde kus, trouwen boerenschuurPin ITtekenen akte, trouwen plattelandPin IThuwelijk op boerderij, schuurPin ITBruiloft Rene en Rianne_0055Pin ITMaranathakerk Oldebroek, hervormde gemeente Pin ITMaranathakerk Oldebroek, trouwdienstPin ITzangeres trouwdienst kerkPin ITHervormde Gemeente Oldebroek Pin ITBruiloft Rene en Rianne_0060Pin ITMaranathakerk Oldebroek, trouwen voor de kerkPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*