Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Social media fotoshoot Eljo yin yoga docente

Eljo was mijn heerlijke maatje tijdens het eerste jaar 365 dagen succesvol wat ik deed in 2015. Zoveel fijne momenten meegemaakt en samen op ontdekkingstocht in onszelf.

Eigenlijk zien we elkaar veel te weinig. Wonen niet bij elkaar om de hoek, maar nu bewust toch even tijd en ruimte genomen om elkaar op te zoeken. Of eigenlijk ik haar in Zutphen op de prachtige plek waar ze woont… en waar ze yoga geeft! Heerlijk een privéles gehad, en wat doe je dat toch fijn lieve Eljo! Heeft nog dagen bij me doorgewerkt. Ook genoten van onze gesprekken en de heerlijke lunch… en je geweldige dochter! :)

Ondertussen wat foto’s gemaakt voor de social media. Fijn dat daar even lekker de rust voor kon worden genomen… dan gaat het wat mij betreft echt leven, de beelden en de sfeer.

Van yin yoga wordt je dus vooral heel zen… alles mag zachter… maar zoals je in de foto’s ziet wordt je er ook heel happy van haha. Yin yoga; mooi als je jezelf die momenten gunt om te vertragen en naar binnen te gaan. Iets waar voor mij nu erg de focus op ligt… heel lastig, maar als het me lukt levert het meteen zoveel op!

De yogastudio van Eljo heet Under the Botree. En wil je een uniek yogaretreat meemaken, ga dan met haar mee naar Nepal, haar tweede thuis!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*