Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Schoolgids en website Sancta Maria Lyceum

Als we beelden gaan fotograferen voor middelbare school Sancta Maria Lyceum in Haarlem doe ik dat altijd met de Communicatiemedewerker. Superleuk om de school in te stappen en (weer :)) in de wereld van middelbare scholieren te stappen. Op een of andere manier zie ik ook altijd een beetje mijn eigen zoon voor me als ik een groepje door de hal zie gaan of dikke lol zie maken in het klaslokaal. Toch leuk om even te zien, want daar krijg je op de middelbare school niks meer van mee haha.

Deze beelden zijn o.a. bedoeld voor de website, om nieuwe leerlingen die voor de keuze staan een school te kiezen een puur en echt kijkje te geven in de school. Ook worden de beelden gebruikt voor de schoolgids. Daar maakt Jolein (communicatie Sancta) iets heel tofs van met haar creatieve oog. Op mijn instagram is een reel te vinden van de schoolgids van een paar jaar geleden. Vooral heel veel enthousiasme hier op het Sancta, superleuke school en medewerkers!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*