Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Portretfotografie op locatie Armijn

Een portret fotoshoot (of branding fotografie) voor social media of website… Extra tof op zo’n fantastische locatie als deze natuurlijk! Een oude smederij, zoals mijn eigen opa vroeger had. Waar mijn vader ook heel creatief van alles in elkaar smeedde. Dat gaf nog een beetje extra gevoel van nostalgie, ook al is dit een ander plekje.

En in dat rijtje mannen in mijn leven mocht de belangrijkste natuurlijk niet ontbreken…. mijn eigen vent! Helemaal compleet dus door van hem op deze plek portretten te maken.

Hij is nooit zo happig op foto’s, we zouden het even snel doen maar ik heb er nog lekker veel uit kunnen slepen haha. Zo blij mee hoe tof het geworden is en hoe leuk het was om te doen! Nu mijn zoon nog een keertje zo gek krijgen :)

<3

Tags:
– portretfotograaf Harderwijk Epe
– fotograaf Harderwijk
– branding fotografie fotoshoot
– social media fotoshoot
– portretfotografie op locatie
– capturing essence
– zakelijke fotoshoot

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*