Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Newborn lifestyle-fotografie op locatie Baarn

Een jaar eerder waren Hanneke en Oscar nog met z’n tweetjes en was ik hun fotograaf in Baarn bij hun bruiloft. (klik hier als je ook de foto’s wilt zien van deze ontspannen en prachtige dag!)

En nu…. zijn ze trotse papa en mama geworden van hun hele kleine lieve meisje Frederique geboren. En dan is het ineens een compleet gezin. Ik vind dat zo fantastisch om dan mee te mogen maken, dat ik meerdere van die belangrijke momenten vast mag leggen. Helemaal met van die heerlijke pure nuchtere mensen als zij. Heel veel happiness en liefde voor jullie!

newborn fotograaf BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin ITlifestylefotografie baby Harderwijk en BaarnPin ITlifestylefotografie baby Harderwijk en BaarnPin ITlifestylefotografie baby Harderwijk en BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin ITlifestylefotografie baby Harderwijk en BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin ITlifestylefotografie baby Harderwijk en BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin ITnewborn fotograaf BaarnPin IT

 

 

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*