Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Mommy and me fotoshoot Soesterduinen – Loesje en sons

Lieve Loes met haar twee kleine mannen. Gelukkiger kan je mij niet maken dan met beelden van family geluk. Nog dit jaar ga ik dus een shoot plannen met mijn eigen fijne schatjes, want ook ik laat de dagen en vervolgens de jaren voorbij vliegen en heb dit maar enkele keren echt laten fotograferen. Uiteraard maak ik heel veel candids en telefoon shots privé, maar echt even bewust en extra mooi de momenten vastleggen… en zeker met mezelf erop, dat gebeurt dus praktisch niet.

Hoe mooi dat we vorig jaar in de zomer wel even hier de tijd voor hebben genomen. Want dit is toch puur genieten. Zo’n prachtige mama met haar knapperds, op een heerlijk plekje. Een ochtendje lol, knuffelen, rennen, uitwaaien en heeeeel veel liefde. En die styling van mama is toch ook weer om op te vreten :)

Dankbaar voor fotografie in mijn leven en daarmee in andermans leven mogen meegenieten als ik hun geluk vastleg!!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*