Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Karin Bloemen en Richard Groenendijk voor Blij! Magazine

Karin Bloemen en Richard Groenendijk voor Blij! Magazine

Prachtige stichting! Stichting Blijf vrouw. Opgericht om vrouwen met een levensbedreigende ziekte die het financieel wat minder hebben een hart onder de riem te steken. Zij organiseren allerlei evenementen en dagjes uit om deze vrouwen even al hun zorgen te laten vergeten. Fantastisch dus!
Dit jaar bestaan ze 5 jaar en ter ere daarvan is Blij! magazine gemaakt onder leiding van Belinda d’Alba en Wilma Nanninga. Journalisten, visagisten, artiesten, fotografen, ambassadrices…. iedereen leverde geheel vrijwillig een bijdrage om het blad mogelijk te maken. En deze maand wordt het magazine gratis verspreid in de ziekenhuizen… om wat blije momenten te geven aan vrouwen die het moeilijk hebben. Blijheid wordt doorgegeven om weer even een lach op hun gezicht te krijgen.

Heel dankbaar dat ik daar ook een bijdrage aan heb mogen leveren. Ik mocht hiervoor Karin Bloemen en Richard Groenendijk fotograferen, en daar had ik vast mazzel mee want wat een onwijs fijne mensen zijn dat! En van wie wordt je nou meer blij dan van hen? Daarom van hen weer een bijdrage in een column.
Wil je meer informatie over de stichting en wellicht ook wat bijdragen kijk dan op www.blijfvrouw.nl

Nurlaila Karim Blij magazinePin ITKarin Bloemen Blij magazinePin ITRichard Groenendijk Blij magazinePin ITKarin BloemenPin ITKarin Bloemen Blij magazinePin ITKarin BloemenPin ITKarin BloemenPin ITRichard GroenendijkPin ITRichard Groenendijk Blij magazinePin ITRichard GroenendijkPin IT

Tags:

– Blij! Magazine Wilma Nanninga
– Karin Bloemen, fotografie Amsterdam
– Richard Groenendijk, fotografie Rotterdam
– Fotograaf Harderwijk

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*