Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Human Design in business bedrijfsfotografie branding

Bij Heleen twee hele mooie, fijne energetische massages gehad dit jaar. ‘Massages voor de ziel’ zoals iemand anders op haar website van Heartspace zo mooi omschrijft. Helende en verdiepende gesprekken en wat fijn om je weer te zien na zo lang!

Ik weet dat ik even nog iets aanhaalde over ‘Human Design’ maar daar lag de kern niet op dat moment dus dat lieten we weer voor wat het was. Hoe ontzettend verrast was ik toen ik later hoorde waar het nieuwe bedrijf van Heleen en Alex, haar partner, zich op richt en ook vooral hoe. Zo boeiend die oneindig inspirerende wereld van de Human Design. En wat een schot in de roos om dat juist voor bedrijven te gaan doen! Geweldig toch om zo je werknemers voor zichzelf, onderling en vanuit hun missie te inspireren en empoweren.

In samenwerking met Kitty van den Helder lag er al een heel mooi ontwerp voor de website. Op hun eigen kantoor hebben we foto’s gemaakt die daar lekker bij aansloten en toch helemaal puur en echt zijn. Superleuk om deze twee ook samen te zien. Wat een geluk en wat vullen ze elkaar prachtig aan… ook in Human Design types trouwens. Dat werkt zo mooi door in hun werk, bedrijf en wat ze voor anderen kunnen betekenen. Benieuwd waar ‘m dat in zit, check vooral even hun website. Heel veel succes met HD in business mooie mensen!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*