Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Family time – together in the woods

Fotoshoot op locatie in het bos Leusden

Eind van het jaar nog even heerlijk terugkijkend… en waar gaat het leven voor mij dan het meeste over? Dierbare tijd doorbrengen met je geliefden! Deze fotoshoot illustreert helemaal het gevoel wat ik daarbij heb. Het is dan niet ons gezin, maar wel dikke liefde en family-time. Ik kan oprecht zo genieten van het vastleggen hiervan… vervolgens achter mijn computer kruipen en alle pareltjes selecteren, de foto’s bewerken en ondertussen het gelach, de grapjes en gezelligheid van de shoot weer herbeleven.
Geniet lekker mee van de heerlijke family en hun familie fotoshoot in het bos in Leusden.

Fotograaf in Harderwijk, maar ik reis graag naar leuke plekjes en dito family’s :)

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*