Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruiloft Ellen & Marcel – trouwen Kasteel Staverden

Heel lichtjes gespannen, maar met een hele nuchtere vriendin aan haar zij… Zo tref ik Ellen thuis aan in Ermelo, volop in de voorbereidingen om haar Marcel snel te gaan zien en samen de mooiste dag af te gaan trappen. Een aardig groot gezelschap aan familie en vrienden en (vind ik ook erg leuk) veel kids! Allemaal staan ze even later klaar om Marcel te ontvangen die in de prachtige trouwauto aan kwam rijden om zijn bruid op te halen.
Ik was vandaag niet de enige die veel van fotograferen houdt. De hele familie van Ellen doet dit ook erg graag, dus overal dook paparazzi op, echte of speelgoedcamera’s van alles wat. Geen probleem voor het bruidspaar, dat had alleen maar oog voor elkaar :)

Met de hele stoet reden we naar Kasteel Staverden, waar in het prachtige Koetshuis de warme ceremonie plaats vond. Daarna in de mooie tuin maakten we de familie- en groepsfoto’s lekker in de zon. En deze geweldige plek leent zich natuurlijk uitstekend voor een fotoshoot dus rondom en in de tuinen van Kasteel Staverden deden we de trouwreportage. Heel veel liefde voor elkaar, veel big smiles en ik mocht al dat moois vastleggen.

Daarna stond het kerkelijk huwelijk op het programma, wat plaatsvond in de Opstandingskerk van ‘s Heerenloo waar Ellen werkt en waar de bewoners hen ook heel enthousiast begroetten.

En toen was het tijd voor taart! Met een borreltje en een stuk heerlijke bruidstaart in de hand genoten de gasten zowel binnen als buiten bij Het Koetshuis in Nijkerk, een hele gezellige plek. Originele cadeau en liedjes werden uitgewisseld en toen zat het er voor mij weer op. Het bruidspaar en hun dierbaren heeft nog tot in de nacht heel fijn door gefeest. Weer zo’n mooie dag om mee te mogen maken!

Bruidsfotograaf ErmeloPin ITtrouwjurk ErmeloPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0003Pin ITtrouwringenPin ITtrouwparfumPin ITbruidsfotograaf ErmeloPin ITfotograaf HarderwijkPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0008Pin ITbruidsfotograaf ErmeloPin ITbruidsfotograaf ErmeloPin ITbruidsfotograaf ErmeloPin ITbruidsfotograaf ErmeloPin ITtrouwen fotografie StaverdenPin IThuwelijksboekje fotograaf HarderwijkPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0018Pin ITBruiloft Ellen en Marcel_0019Pin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0021Pin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0023Pin ITBruiloft Ellen en Marcel_0024Pin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITBruiloft Ellen en Marcel_0026Pin ITBruiloft Ellen en Marcel_0027Pin ITBruiloft Ellen en Marcel_0028Pin ITjust marriedPin ITgetrouwdPin ITbruidsboeket HarderwijkPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwreportage StaverdenPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwreportage staverdenPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwen Kasteel StaverdenPin ITtrouwreportage StaverdenPin ITKasteel StaverdenPin ITKasteel StaverdenPin ITKasteel StaverdenPin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITOpstandingskerk Pin ITbruidsfotograaf NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin ITKoetshuis NijkerkPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*