Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Brandingshoot Willemijn – Jouw Goud, zwangerschap en geboorte

JOUW GOUD 
Uit je zwangerschap en geboorte… valt zoveel informatie te halen over jou! Door te kijken naar hoe deze zijn verlopen kun je zien welke inprentingen de verschillende fases kunnen geven. Hoe sta jij in het leven en hoe ben je als mens, waarom doe je wat je doet, er valt zoveel uit te lezen. Super boeiend! Ook kun je dit doortrekken naar jouw eigen zwangerschappen en geboortes, ook degene die je dagelijks in de breedste zin van het woord doet (wat je allemaal geboren laat worden en wat je in de wereld zet). 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als Willemijn hierover eenmaal begint te vertellen (ik heb eens een DagTrip bij haar mogen doen) hang je alleen maar aan haar lippen. Hier komt zoveel bijzonders uit en zoveel valt op zijn plek. Geweldig dus dat ze al dit goud nu in een boek heeft gegoten. Eigenlijk een serie. Hoe heerlijk zien deze er ook uit zo bij elkaar. zo’n fijne vormgeving. Thanks voor al jouw goud Willemijn :)

Altijd weer benieuwd wat ze gaat doen met de foto’s van de shoot :) Ze is namelijk zelf heel creatief in zowel haar social media, website als online programma’s ed en heeft zo’n eigen en toffe manier van het verwerken van de beelden hierin. Ook nu had ze al helemaal de ideeën van wat ze nodig had, heel fijn werken!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Willemijn bruist niet alleen in die creativiteit, maar ook op het vlak van nieuwe kennis, inzichten en ideeën. Die ze dan zsm weer verwerkt in haar podcasts, cursussen en opleidingen. Met vooral heel veel interactie. Een bekend en geliefd osteopaat, en aan die ervaring voegt ze nu ook o.a. germaanse geneeskunst en systeemwerk toe. Super inspirerende fijne powervrouw!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*