Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Branding fotografie familie fotoshoot Wijk aan Zee – Family StartUp

Branding fotografie familie fotoshoot Wijk aan Zee

Family StartUp

Mooier dan zij zelf doen kan ik het niet omschrijven: ‘Het is onze missie dat ieder gezin het geheim kent van een liefdevolle en duurzame relatie’ En dan juist op het moment dat je nog in de bloei van je relatie zit, in het begin, of juist wanneer je een kindje hebt gekregen. En niet perse wanneer het dreigt fout gaan. Want hoe leuk is het om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. En hoe waardevol is het om dat samen te doen en samen te groeien, te leren over patronen, gedrag van mensen… Elkaar zo nog beter te begrijpen en tot een nog intensere liefde te komen. En dat werkt uiteraard door op de mensen om je heen.

Zo’n twee jaar geleden tijdens de elevator pitch van Femke bij 365 dagen succesvol raakte ze me enorm. Door haar openheid over hoe zwaar zij en haar man het hadden gehad in hun relatie en gezin… Dat het over leek te zijn… maar dat ze hier gelukkig uit hadden weten te komen, zelfs sterker en gelukkiger dan ooit. Voor hun en hun hele gezin. En het was zo mooi om te zien hoe gedreven en enthousiast ze was vanuit haar dankbaarheid. Enorme passie om dit over te brengen op andere mensen en dit te delen met de wereld.

Ik mocht met hen mee…. een middagje in de duinen en een ontzettend leuke strandtent in Wijk aan Zee (Aloha), om foto’s te maken van hun prachtige gezin. Heel ongedwongen en zoals ze zijn… in de kleine momentjes met elkaar. Als puber, moeder, vader, partner, kleine zus, geen zin in, toch lol maken, pubergedrag, haren in de wind, spelen in het zand. Heerlijk om te doen en heerlijk resultaat met deze fijnerds!!

Inmiddels staat de website en Family StartUp en zijn Femke en Mark volop bezig met het vormgeven van hun missie en bedrijf. Heel tof om daar beeldend iets kleins aan bij te mogen dragen. Ik vind het prachtig geworden, ook big applaus voor Eline Elivado die de website bouwde en Merel Lamboo die de teksten verder vorm gaf. Uiteraard allemaal vanuit de ideeën en passie van Femke en Mark, dus als jullie je willen laten inspireren op relatiegebied en de geheimen willen leren… check it out!

Branding fotoshoot Noord-HollandPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin ITFotoshoot op het strand aan zee Mark SmitPin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITFemke Smit portret fotografiePin ITFamily StartUpPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITFamily StartUpPin ITBranding fotoshoot Noord-HollandPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITAloha Wijk aan Zee storytellingPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin ITFamily StartUp gezinscoachingPin ITFotoshoot op het strand aan zeePin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*