Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Branding fotografie – bedrijfsportret Irene Hilhorst van ‘Leven buiten de lijntjes’

Branding fotografie –

Bedrijfsportret Irene Hilhorst van ‘Leven buiten de lijntjes’ 

 

Ja!! Feest!! Een fotoshoot met Irene Hilhorst van ‘Leven buiten de lijntjes’!

Voor haar branding, haar website wilde Irene graag bedrijfsportretten. Maar niet zo zakelijk en stijf, maar echt een lifestyle benadering. Haar lifestyle… en daar wordt je als fotograaf heel blij van :) Lekkere pittige coupe, creatieve outfits en een oude eend… op wat mooie plekken aan de kust. Samen op pad en lol hebben en ondertussen nog wat moois maken ook. Zo werk ik graag :)

Irene kende ik al als fotograaf toen ik met haar het jaarprogramma van 365 dagen succesvol ging doen. En juist door het jaarprogramma leerde ik haar beter kennen… en zij zichzelf ook haha. Waar ze eerst haar korte spanningsboog aangaande projecten en banen als tekortkoming zag… En dat ze dacht dat haar valkuil was dat ze altijd alweer een nieuw idee had voordat het vorige was afgemaakt… Daar ontdekte ze bij 365 dagen succesvol dat dat dus juist haar enorme kracht is. Als ik haar in 1 woord zou moeten omschrijven dan zou dat zijn ‘inspirator!’
Een hele creatieve geest die altijd vol zit met ideeën. En dat niet alleen voor zichzelf, maar juist ook voor de mensen om zich heen. Als je als ondernemer even vast zit, dan helpt een gesprek met Irene direct om nieuwe invalshoeken te zien en het weer anders te benaderen. Maar wel vanuit jouw eigen kracht! Want ze werkt met een heel pakket aan technieken en opdrachten om dat juist als basis te gaan gebruiken, jij blijft helemaal jij.
En ze zou Irene niet zijn als ze dat niet op een hele ludieke en creatieve manier zou doen… Je kunt hiervoor namelijk een dagje met haar mee op pad…. in die toffe oude eend! Aan alle kanten een heerlijke ervaring dus.

Het kan even een paar maandjes duren voordat je bij haar terecht kan want ze gaat eerst zichzelf weer inspireren door met haar gezin op wereldreis te gaan, hoe tof!

lifestyle fotografie op locatiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITsocial media fotoshootPin ITsocial media fotoshootPin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITsocial media fotoshootPin ITsocial media fotoshootPin ITsocial media fotoshootPin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITsocial media fotoshootPin ITBusiness en branding portetfotografiePin ITlifestyle fotografie op locatiePin ITBusiness en branding portetfotografiePin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email
  • december 29, 2017 - 1:58 pm

    Raisa - Wat een prachtige serie! Heel sprankelend :-)ReplyCancel

    • december 29, 2017 - 7:33 pm

      SBF - Dankjewel!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*