Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Zwangerschapsfotoshoot op locatie, bij Sanne thuis in Harderwijk

Zwangerschapsfotoshoot op locatie

thuis in Harderwijk

Sanne was lekker met zwangerschapsverlof en zich helemaal aan het voorbereiden op alles wat er zou gaan komen. Even fijn alle tijd voor het kindje in haar buik, alles in huis afmaken en op orde hebben. En een fotoshoot om nog even heel mooi alles vast te leggen, want hoe bijzonder is het wel niet, zo’n ontzettend mooi wonder wat in je groeit.
We hebben hier samen lekker de tijd voor genomen, met wat verschillende kledingsetjes voor de variatie en op wat verschillende plekken in huis. Een heerlijke plek hiervoor. Heel mooi licht en geweldig ingericht, dat fotografeert altijd heel fijn. Net als zo’n beauty van een moeder. Sanne wilde alles graag heel natural en puur en echt…. helemaal in mijn straatje natuurlijk! :)

Inmiddels hebben ze er op De Vischmarkt een prachtig klein jongetje bij. En die verschijnt ook vast nog wel eens voor mijn lens. Dat zou natuurlijk superleuk zijn!

Geniet lekker mee van al dit moois!

stoere lifestyle zwangerschapsfotografiePin ITzwangerschapsfotoshoot op locatie in HarderwijkPin ITzwangerschapsfotoshoot op locatie in HarderwijkPin ITstoere lifestyle zwangerschapsfotografiePin ITstoere lifestyle zwangerschapsfotografiePin ITstoere lifestyle zwangerschapsfotografiePin ITzwangerschapsfotoshoot op locatie in HarderwijkPin ITstoere lifestyle zwangerschapsfotografiePin ITzwangerschapsfotoshoot op locatie in HarderwijkPin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*