Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

zwangerschapsfotografie op locatie – Oud Zuilen – heel bijzonder plekje!

Dit was een shoot waarvan ik helemaal onder de indruk terug kwam!

Janneke ken ik van de deeltijd-pabo. Via facebook wel wat contact gehouden, maar ik was helemaal verrast toen ze me benaderde voor een zwangerschapsshoot.
Wat leuk, ze krijgt een kleintje!

We spraken af bij het oude huis van haar opa en oma, waarvan de laatste verdrietig genoeg niet lang voor onze shoot overleed. In eerste instantie was het de bedoeling om het huis alleen te gebruiken voor omkleden e.d.
Maar het was zo’n bijzonder plekje! In de eerste plaats natuurlijk omdat dit voor Janneke een huis vol mooie herinneringen is. Een plek met emotie. Maar in de tuin bleek ook nog eens een prachtig oud schuurtje te staan met verweerde planken die zorgden voor een prachtige achtergrond. Echt zo’n plekje waar je als fotograaf speciaal naar op zoek gaat…. En dat lag nu even recht voor onze neus.
Heel tof om dus juist daar de foto’s te maken… Dus dat deden we…. Alles viel zo mooi samen, het klopt helemaal qua sfeer en gevoel.

En dat zie je vooral in deze twee stralende mensen…

Janneke zet m op met de laatste loodjes!

* op het moment dat ik dit blogje schreef was Janneke hard bezig met puffen… en inmiddels weet ik dat hun dochter Norah geboren is… zo benieuwd naar dat kleine meisje! *

Blog Janneke fotoPin ITBlog Janneke 1Pin ITBlog Janneke 2Pin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*