Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Zwangerschapsfotografie op locatie en in studio setting

Nienke Hopman-3126 LRPin ITBlog Nienke op locatiePin ITBlog Nienke studiosettingPin IT

Zwangerschapsfoto’s op je werk maken… Dat komt vast niet vaak voor, maar als je op zo’n gave plek werkt als Nienke ben je natuurlijk gek als je daar geen gebruik van maakt. :D
En zo kwamen we dus terecht op de NDSM werf in een geweldige oude loods vol met graffiti en vervallen stukken muur. Een prachtig contrast met zo’n mooie zwangere vrouw die straalde en waar volop nieuw leven in groeit.

Het was voor haar behoorlijk bikkelen want het was er steenkoud. Zonder klagen en met een vriendin die zorgde voor thee en een warme jas tussendoor ging ze echter op haar doel af en hebben we mooie foto’s kunnen maken.

Oh ja laten we Ton (papa-to-be) niet vergeten, die was volop in de weer met het reflectiescherm… als hij tenminste niet zelf in de foto’s werd betrokken. Want hoe mooi is het om juist ook van jullie beiden foto’s te maken in zo’n enorm bijzondere tijd. Prachtig stel om naar te kijken, maar ook om mee te mogen werken. :D

Een aantal weekjes later hebben we ook nog wat foto’s gemaakt in een meer studio-achtige setting. Heel leuk om het verschil te zien, dus veel pica’s weer.

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*