Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Trouwfotograaf Jan-Willem en Loes Harderwijk en Hierden, Oude Stadhuis, Kapel Staverden en Koetshuis Hulshorst

Nog een bruiloft van vorig jaar die niet mag ontbreken :D

Jan-Willem en Loes eigenlijk nog midden in het klussen en verhuizen van hun oude naar hun nieuwe woning. Maar hoe praktisch, de bruidegom bereidde zich voor in het ene, de bruid in het andere huis. En in hun nieuwe woning haalde hij haar op en zo konden ze daar heel toepasselijk de aftrap maken voor hun verdere toekomst samen.
Hoe hard het regende die ochtend en toen ik naar Loes toe reed… hoe droog en prachtig de dag werd vanaf het moment dat ze samen kwamen en hun dag van start ging.

Loes was al omringd door haar lieve vriendinnen en moeder bij het aantrekken van de jurk. De familie van Jan-Willem stond ook paraat toen hij haar in zijn prachtige car-for-one-day op kwam halen. En zo verliep de hele dag verder met veel warmte van de mensen om hen heen. Waar overigens ook heel goed voor werd gezorgd met hele leuke goodiebags voor onderweg.
Om even rustig een aantal foto’s met hen samen te maken gingen we naar De Vischmarkt, blijft een mooie plek en elk uur van de dag en elke dag in de maand brengt weer andere invalshoeken met zich mee daar. Als tegenhanger van deze romantische plek wilden Jan-Willem en Loes graag naar de parkeergarage voor een lekker rauwe uitstraling. Maar love and romance zijn ook daar niet weg te slaan met een koppel wat er zo prachtig uitziet en zo dol is op elkaar :D

Na een goede lunch met alle daggasten was het tijd voor de ceremonies. Het burgerlijk huwelijk vond plaats in Het Oude Stadhuis in Harderwijk en de kerkelijke inzegening in Kapel Staverden. Het was inmiddels zelfs lekker warm buiten, dus op naar de feestlocatie. En waar kun je dan beter zijn dan bij Het Koetshuis in Hulshorst.  Midden in de natuur en de prachtige tuin met een geweldige taart en verfijnde hapjes begon het echte feest. Met de daggasten nog een aantal groepsfoto’s gemaakt en nadat ik iedereen aan tafel had zien gaan en ook dit nog even had vastgelegd zat het er voor mij op.
Maar ook dit feest is daarna nog heerlijk doorgegaan. Veel geluk samen!

Bruidsreportage HarderwijkPin ITaankleden bruidPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITtrouwringenPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITtrouwreportage Vischmarkt HarderwijkPin ITtrouwreportage Vischmarkt HarderwijkPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITtrouwreportage Vischmarkt HarderwijkPin ITtrouwreportage Vischmarkt HarderwijkPin ITtrouwen Vischmarkt HarderwijkPin ITTrouwreportage parkeergarage HarderwijkPin ITfotograaf HarderwijkPin ITTrouwreportage parkeergarage HarderwijkPin ITParkeergarage HarderwijkPin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0018Pin ITfotograaf HarderwijkPin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0020Pin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0021Pin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0022Pin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0023Pin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0024Pin ITBruiloft Jan Willem en Loes_0025Pin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Kapel StaverdenPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITBruidstaart Het KoetshuisPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITfotograaf HarderwijkPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITBruidsreportage HarderwijkPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITfotograaf HarderwijkPin ITKoetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin ITTrouwen Het Koetshuis HulshorstPin IT

Blog Jan Willem en Loes album 1Pin ITBlog Jan Willem en Loes album 2Pin ITBlog Jan Willem en Loes album 3Pin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*