Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Stoere lifestyle fotoshoot NDSM-werf Amsterdam – mama and her boys!

Stoere lifestyle fotoshoot NDSM-werf Amsterdam

mama and her boys!

Wat ben ik ontzettend onder de indruk van deze vrouw! … en van haar gezin! Maartje had ik weleens heel vluchtig gesproken bij het jaarprogramma van 365 dagen succesvol in 2015, maar ik sprak haar pas echt tijdens en na de fotoshoot die we deden afgelopen zomer. Toen ik haar de hand schudde en we met elkaar richting de NDSM-werf Amsterdam liepen om lekker wat ongedwongen lifestylefoto’s te maken viel meteen haar warme uitstraling al op. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en je kunt gewoonweg niet om haar levenslustige uitstraling heen.

Op verschillende plekken op de NDSM-werf maakten we al rond wandelend foto’s. Lekker ongedwongen en dat werd alleen maar versterkt door de manier waarop zij op elkaar zijn ingespeeld en met elkaar omgaan. Vol liefde en met veel jongenshumor! Na de shoot bleef ik met Maartje samen op de werf en genoten we nog even heerlijk na van de fijne zomeravond en een glaasje wijn bij Pllek. Ik wist wel dat haar man (en vader van haar jongens) enkele jaren geleden was overleden. Echter tijdens ons gesprek ontdekte ik dat het verhaal daarachter nog zoveel ingewikkelder en zwaarder was dan ik kon vermoeden. Onvoorstelbaar wat zij allemaal moeten hebben doorgemaakt…

En wat is het dan ongelooflijk inspirerend hoe Maartje dat alles zo vanuit liefde kan beschrijven. Hoe positief ze alles benadert en al dit leed toen en nu heeft weten om te zetten in kracht, echte levenskracht. En niet de kracht van doorbikkelen (wat het ongetwijfeld vaak zal zijn), maar met glimmers in haar ogen, hele grote dankbaarheid juist ook voor kleine dingen, vreugde om te mogen leven zoals zij doet. Ze maakt van alles wat ze doet een feestje! En dat met heel veel liefde en zorgzaamheid voor de mensen om haar heen.

Voor mij echt zo’n inspiratiebron! Superblij dat ik je heb mogen leren kennen en heerlijk om je steeds weer even te spreken de afgelopen tijd :) Geniet mee van de foto’s van dit prachtige, sterke gezin. Mama-leeuwin en haar drie welpjes zoals ze zelf zo mooi omschrijft :)

 

Oh ja… En wil je door haar geïnspireerd worden en ook leren hoe je zo’n goede mindset kan ontwikkelen? Inmiddels geeft Maartje ook workshops Master in Happiness! Meer daarover is te vinden op haar Facebook pagina. Als er iemand een voorbeeld is van practice what you preach dan is zij het wel.

lifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin IT

lifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin IT

portret fotograaf op locatie AmsterdamPin IT

portret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin IT

portret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin IT

portret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITportret fotograaf op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie NDSM-werf AmsterdamPin ITTags:

  • lifestyle fotografie NDSM-werf Amsterdam
  • familieportret, fotograaf Amsterdam
  • familiefotografie Amsterdam
  • Maartje Derksen
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*