Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Portetfotografie Harderwijk Marlous – beyoutiful!

Ook weleens gehad? Je wordt helemaal enthousiast bij het zien van een toffe fotoshoot en je denkt ‘dat wil ik ook!!’ Maar meteen daar achteraan komt dat nare, rottige stemmetje opzetten… Dat stemmetje dat zegt dat je daar op dit moment net even niet goed genoeg voor bent… Nou ik kan je vertellen dat je niet de enige bent met dat soort gedachten!

Ik hoor het als fotograaf van zoveel vrouwen. Ergens willen ze heel graag mooie foto’s van zichzelf, of met hun gezin… maar ze blijven het toch maar vooruit schuiven. Wachtend… op… een beter moment? Marlous dacht dat eerst ook, maar wachtte dus juist niet! En daarom ben ik zo ontzettend trots op haar.

Zelf ken ik het gevoel ook maar al te goed. Ik wilde dit jaar ook weer eens ons heerlijke gezin laten vastleggen door een collega-fotograaf. Maar ja, om dan echt tot actie te komen… Dat kan toch ook wel iets later? Eerst nog even die paar kilo eraf, mijn tekort geknipte haar nog wat langer laten groeien, even wachten tot ik wat beter in mijn vel zit enz. enz. Deze gedachten-kronkels had ik zo’n beetje tegelijk met Marlous. Die sprak ik op een van de dagen van het jaarprogramma van 365 dagen succesvol wat we samen volgen. Ze wilde ook zo’n mooie fotoshoot van zichzelf ‘lijkt me zo tof!’… ‘maar dan wel volgend jaar…’ Ook in haar hoofd dus allerlei redenen om het niet te doen. ‘Waarom niet nu meteen wat plannen?’ vroeg ik. Even twijfel maar nee hoor dat kon echt niet, nog wat minder van zus en wat meer van zo en dit moest nog anders enz. enz. Ja, alsof ik mezelf hoorde eigenlijk.

In het jaarprogramma zo lekker op weg om onszelf steeds meer te accepteren, het leven juist NU te leven, en niet naar al die beperkende gedachten te luisteren…. Dat leek ineens weer even naar de achtergrond te verdwijnen. Toen ik naar Marlous keek kon ik alleen maar denken ‘waarom in hemelsnaam ziet zij niet wat ik zie als ze naar zichzelf kijkt’. Een prachtige vrouw inside and out- met een dito uitstraling. Ik zag het al helemaal voor me in foto’s. Daarom heb ik haar uitgedaagd om de shoot niet uit te stellen. En hoe stoer is zij!! Ze heeft het gewoon gedaan en zie hier hoe geweldig. Ze durfde helemaal zichzelf te zijn en dat uit te stralen. En dat gevoel kan ze nu altijd inzetten, want ze heeft het gewoon in zich!

Als jij de echte jij durft te laten zien, dan zie je dat terug in de foto’s. En wat ik zo mooi vind is dat je door die ervaring dus ook heel anders naar je zelf gaat kijken. Voelt toch anders wanneer je naar jezelf op een foto kijkt dan naar jezelf in een spiegel. Het leven is veel te mooi, grijp het gewoon nu! (dat heb ik dus ook gedaan en geïnspireerd door Marlous ook gewoon de shoot met mijn schatjes gedaan :))

fotograaf Harderwijk ErmeloPin ITportretfotografie op locatiePin ITMarlous Holster bl-4499Pin ITlifestyle fotografie portet AmersfoortPin ITlifestyle fotografie portet AmersfoortPin ITlifestyle fotografie ZwollePin ITportretfotografie op locatie AmsterdamPin ITlifestyle fotografie portet AmersfoortPin ITportretfotografie op locatie AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk ErmeloPin ITportretfotografie op locatiePin ITportretfotografie op locatie AmsterdamPin ITportretfotografie op locatie AmsterdamPin ITfotograaf Harderwijk ErmeloPin ITMarlous Holster bl-4779Pin ITlifestyle fotografie ZwollePin ITlifestyle fotografie ZwollePin ITfotograaf Harderwijk ErmeloPin ITportretfotografie op locatiePin ITlifestyle fotografie ZwollePin IT

 

Tags:

– portretfotografie op locatie Harderwijk
– lifestyle fotografie portret
– fotograaf Harderwijk

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*